Jos katse voisi tappaa – Annan räpsäisemä kuva Jaska-kissasta kylvyn jälkeen on kaikki, mitä sinun tarvitsee tänään nähdä: "Jaska-setä on hyvin, hyvin vihainen"

Anna Andre nappasi ilmeikkäästä Jaska-kissastaan kuvan ja jakoi sen suosittuun Facebook-ryhmään. Hulvattomasta otoksesta muodostui hetkessä hitti. 

Australiassa asuvan Anna Andren jakamasta kuvasta voisi melkein luulla, että edesmennyt kuuluisuus, maailman ärein kissa Grumpy Cat on syntynyt uudelleen. Kuvassa on kuitenkin Jaska – parivuotias, adoptoitu kollikissa, joka ei varsinaisesti rakasta kylpemistä.

– Jaska joutui lääkekylpyyn koska päiväulkoilulla ollessaan onnistui säntäämään puskaan, jossa oli ohdakkeita. Kun niitä sitten alettiin harjaamaan, turkista löytyi ötököitä, jotka sitten jouduttiin tappamaan lääkekylvyllä, Anna Andre kertoo MTV:lle Jaskan kylvetyksestä.

Anna jakoi Jaskan kylpykuvan Facebookin suosittuun Ei menny niinku Strömsössä -ryhmään, missä se on kerännyt alle vuorokaudessa lähes 8000 tykkäystä. Facebookissa uumoiltiin, että ilmeen perusteella Jaskan kosto saattaa olla suloinen ja omistaja-Annan ei välttämättä kannata ummistaa silmiään yöksi. 

– Mielessä kävi itselläkin, että näinköhän on pian kaulavaltimo auki kun silmäni ummistan.

Onneksi Jaska kuitenkin leppyi pian, eikä murhaava katse johtanut toimenpiteisiin. 

– Tuon kylpemiskuvan jälkeen pelkäsin, että joudun hankkimaan sille sukupuuttoon kuolleen dodolinnun munia aamiaiseksi, mutta Jaska leppyi onneksi ihan perusherkuilla ja hellittelyillä, Anna kertoo.

Ragdoll-rotuinen Jaska on Annan mukaan luonteeltan jokapaikan höylä ja erittäin ihmis- ja koirarakas. Kuten kuvista voi päätellä, Jaska on myös hyvin ilmeikäs mies.

– Meillä on nyt sanonta, että Jaska-setä on hyvin hyvin vihainen, Anna nauraa.

Jaskalla on Facebookissa omat fanisivut, jotka sisältävät muun muassa "Jaskan jauhantaa, Jaskarteluvinkkejä sekä Jaskamista arkeen".

Miksi kissat kehräävät? Katso vastaus videolta:

Miksi kissa kehrää? 1:50

Lue myös:

    Uusimmat