Mainos

Mies antoi auringonkukan tuntemattomalle naiselle odottamattomin seurauksin: "Yritän edelleen käsittää sitä, mitä hän seuraavaksi sanoi"

Kun Danny Wakefield lähti kotoaan aamulla, hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, mitä päivä toisi tullessaan.

Seattlelainen Danny Wakefield kantoi mukanaan viidellä dollarilla ostamaansa auringonkukkaa, jonka mies oli ajatellut jättää ihastuksensa auton tuulilasille. Pienen pohdinnan jälkeen miesoli kuitenkin päättänyt, että ele saattaisi olla liian hyökkäävä, sillä he olivat käyneet ulkona vasta kerran.

Niinpä mies nappasi kukan aamulla mukaansa ja päätti sen sijaan antaa sen jollekin työmatkallaan, jottei kukka kuihtuisi turhaan.

– Se, mitä tapahtui seuraavaksi, muutti minua tavoilla, joille en löydä vielä edes sanoja, mies kirjoittaa Facebook-päivityksessään, joka on levinnyt sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miehen istuessa kahvilassa kahvikupposen äärellä, hän näki naisen lukevan jotain kyynelten valuessa hiljaa hänen kalpeilla kasvoillaan.

– Tuntui kuin magneetti olisi vetänyt auringonkukkaa hänen luokseen, koska tiesin sillä sekunnilla, että hänelle sen antaisin; että hänelle minun olisi pakko antaa se.

Wakefield käveli naisen luokse ja sanoi: "Anteeksi, mutta minulla on tällainen auringonkukka, jonka olin toivonut antavani eräälle erityiselle ihmiselle, mutta siitä ei tullut mitään, ja minusta tuntuu, että sinäkin olet erityinen, joten haluaisin sinun saavan sen."

– Ennen kuin edes ehdin antaa auringonkukkaa hänelle, tämä täysin tuntematon ihminen kapsahti kaulaani kyynelten valuessa ja kiitollisuuden ryöpytessä hänestä, aivan kuin olisin ollut joku, jota hän olisi joskus rakastanut ja sitten menettänyt. Yritän edelleen käsittää sitä, mitä hän seuraavaksi sanoi, mies kertoo.

Nainen kertoi itkevänsä, koska hänen sulhasensa oli menehtynyt vain viikkoa aiemmin, vain joitain kuukausia ennen kuin pariskunnan oli pitänyt mennä naimisiin. Pariskunnan ensimmäisillä treffeillä mies oli antanut naiselle juurikin auringonkukan. Siitä eteenpäin nainen oli saanut aina auringonkukkia, ei koskaan ruusuja. Miksi? Koska nainen oli miehelle hänen elämänsä valo.

– Tänään, minun välitykselläni, mies pystyi osoittamaan hänelle, että hän tulisi aina olemaan hänen elämänsä valo ja kuinka meillä ihmisillä on kuljetettavannamme viesti, jota ei sanoin pysty selittämään.

Wakefield muistuttaa, ettei kukaan voi koskaan tietää, miten yksinkertainen ele, kuten viiden dollarin kukan antaminen jollekulle, voi muuttaa hänen elämänsä – ja omasi myös. Mies haastaakin kaikki piristämään jonkun toisen päivää. Pienet eleet kantavat pitkälle.

– Et koskaan voi tietää, millaisen vaikutuksen teet.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Wakefield kehottaa levittämään iloa ympärilleen ja osallistumaan haasteeseen hashtagilla #sunflowerchallenge eli #auringonkukkahaaste. Wakefieldin tarina on kerrottu jo monilla eri sivustoilla ja sen lähdettyä leviämään ihmiset ovatkin innostuneet haasteesta.

Video: Suomalaislapset selittävät, miten he käsittävät ystävyyden.

2:20

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.