"Muistakaa auttaa, kun voitte" – tarjoilijan epäitsekäs ele sai kodittoman miehen kyyneliin

Hooters-ravintolan tarjoilija teki uskomattoman teon kodittomalle.

Morissa Pena -niminen nainen ajoi tavalliseen tapaansa töihin Phoenixissa sijaitsevaan Hooters-ravintolaan. Kun Morissa ei tee meikkitaiteilijan töitä, hän työskentelee tarjoilijana Hootersissa. Mutta tämä kyseinen päivä oli Morissalle kaikkea muuta kuin tavallinen.

Hän ajoi Hootersin parkkipaikalle, ja huomasi parrakkaan, epäsiistin miehen istumassa jalkakäytävän reunalla. Sen sijaan, että nainen olisi rynnännyt kiireellä työpaikalleen välittämättä miehestä, hän käveli suoraan hänen luokseen kysyäkseen, oliko tällä kaikki kunnossa. 

Tämä pieni, ystävällinen ele riitti saamaan Rick-nimisen miehen kyyneliin. Morissa kysyi vielä, oliko miehellä nälkä. "Erittäin", Rick vastasi.

– Autoin hänet maasta, ja otin häntä käsikynkästä. Esittelin itseni Rickille, ja selitin, että työskentelin Hootersissa, ja ottaisimme hänet sinne mielellämme. Istutin hänet alas ja kerroin hänelle, että hän voisi tilata haluamansa minun piikkiini. Eräs seurue osti hänelle jälkiruoan. Hän oli niin kiitollinen, Morissa kirjoittaa Facebook-tilillään.

Jos Facebook-päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rick kertoi Morissalle olevansa kotoisin Ohiosta. Auto oli törmännyt häneen, mutta hän ei voinut henkilöpaperien puuttuessa mennä sairaalaan.

Filippiläiskirje 4:13: Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa. 

– Hän näytti minulle kaulakoruaan, johon oli kaiverrettu filippiläiskirjeen 4:13. Hän kertoi, kuinka se oli ainoa asia, joka hänellä oli. Itkimme yhdessä. Hän lopetteli ateriansa ja kertoi, ettei koskaan unohtaisi nimeäni, kasvojani, ja sitä kuinka olin antanut hänelle jälleen toivoa. Kysyin, olisiko mahdollista, että ottaisimme yhteiskuvan, hän oli ilahtunut. Hän jopa otti esiin pienen kamman ja kampasi partansa kuvaamme varten... niin suloista!

– Kun hän oli lähdössä, hän otti kaulakorunsa ja ojensi sen minulle, ja kertoi, että halusi minun ottavan sen. Olin sanaton. Olen edelleen. Tämä mies antoi minulle ainoan asian, jolla oli hänelle mitään arvoa. Se on velka, jota en koskaan voi maksaa takaisin. En koskaan unohda Rickiä ja niitä hetkiä, jotka vietimme yhdessä. Muistakaa olla kilttejä. Muistakaa auttaa, kun voitte, ja tehkää se epäitsekkäästi. Jos voitte, jakakaa tämä muistutuksena ja siksi, että yhä useammat ihmiset voisivat lähettää positiivisia ajatuksia Rickiä ja muita niitä tarvitsevia kodittomia kohtaan. Viettäkää mahtava loppupäivä, Morissa toivottaa.

Mitä on ystävyys? Suomalaislapset kertovat videolla:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja