Miehet paljastavat parhaat naisilta saamansa keskustelunavaukset: "Minun oli pakko vastata siihen selvittääkseni, onko hän hauska vai hullu"

Tuottaako sinulle vaikeuksia keksiä omaperäisiä avauksia Tinder-keskusteluihin?

Oletko odottanut innoissasi, että uusi Tinder-match avaisi keskustelun ja pyytäisi kahville, mutta treffikutsua ei vain kuulu? Ja sitten pähkäillyt, että millä ihmeellä itse aloittaisit keskustelun?

Tähänkään ongelmaan ei valitettavasti ole pomminvarmaa ratkaisua, sillä Cosmopolitanin kyselyyn vastanneet miehet todistavat, että miehet lämpiävät hyvin erilaisille iskurepliikeille. Alla olevia keskustelunavauksia kannattanee silti testata.

Miesten lempireplat

– Kerran yksi tyttö kertoi, että profiilini tuoksuu hyvältä. Minun oli pakko vastata siihen selvittääkseni, onko hän hauska vai hullu, Brad, 33 kertoo.

– Pidän siitä, kun hän aloittaa jollain tämän tyylisellä: ”Voit viedä minut tapaamaan äitiäsi”. Tai sitten pitää homman ihan simppelinä ja sanoo, ”sinulla on kaunis hymy”, Anthony, 28 kommentoi.

– Jokainen nainen, joka aloittaa keskustelun jollain oudolla, saa jakamattoman huomioni. Tinderissä kaikki esittävät, etteivät olisi outoja, mutta tiedän, että vähintään yksi kymmenestä on superouto, ja hänet minä veisin McDonaldsiin, Dylan, 28 toteaa.

Elina Tanskanen kertoo videolla, mikä on suurin virhe parisuhteessa. Artikkeli jatkuu videon alla.

1:07

– Vastaisin, jos hän nimeäisi kolme henkilöä ja käskisi valitsemaan kenen kanssa harrastaisin seksiä, kenet tappaisin ja kenen kanssa menisin naimisiin, Adam, 30 sanoo.

– Lempialoitukseni oli, kun eräs tyttö kirjoitti minulle ”älä pilaa tätä”. Vain sen, eikä mitään muuta, Marlin, 28 kertoo.

– Jääkarhu-repliikki saa minut aina purskahtamaan nauruun. Hän kysyi: ”Paljonko jääkarhu painaa?” Minä vastasin ”950 paunaa. Mitä kuuluu?”, Derek, 30 kommentoi. [Cosmopolitanin toimitus huomauttaa, että oikea vastaus jääkarhu-iskurepliikkiin olisi “tarpeeksi murtaakseen jään”.]

– Pidän ihan normaaleista aloituksista. Riittää, että kirjoittaa “hei” ja tuo esiin jonkun yhteisen kiinnostuksen kohteen. Yleisesti ottaen haluan vain, että keskustelu suuntautuu siihen, että jossain vaiheessa oikeasti tapaamme, Denzel, 27 toteaa.

– Vastaisin varmasti, jos joku vaikka kysyisi minua kahville, Grant, 26 kertoo.

– Tämä repliikki liittyi oleellisesti työhöni: ”Jos työskentelisin UPS:lla, antaisitko minun käsitellä pakettiasi?”, Kyle, 30 kommentoi.

Ei sen monimutkaisempaa, ei kun repliikkejä testaamaan!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja