Miehen vitsikkäällä twiitillä vakavat seuraukset – joutuu pukeutumaan häissään kilpikonnapukuun!

Jos ei halua pukeutua häihinsä mutanttininjakilpikonnaksi, ei kannata laskea asiasta leikkiä.

Nic Vargus twiittasi elokuun 26. päivä leikillään:”Tyttöystäväni sanoo, että jos tämä twiitti saa 100 000 uudelleentwiittausta, hän antaa minun pukeutua ninja kilpikonnaksi hääpäivänämme.”

Vargusin vitsiksi tarkoitettu kirjoitus on twiitattu uudelleen jo 120 000 kertaa.

– Alun perin koko juttu oli tarkoitettu vitsiksi. Kirjoitin twiitin, julkaisin sen ja lähdin hakemaan kahvia. Kun tulin takaisin, sitä oli twiitattu uudelleen noin 40 kertaa, ja tekstasin Lindseylle. Hän oli heti sovinnollinen – kumpikaan meistä ei ajatellut, että 100 000 menisi rikki –, joten me nauroimme asialle, ja hän suostui vetoon, Vargus kertoi Washington Postille.

Vargus uskoo, että twiitti menestyi siksi, että ihmisten mielissä sen levittäminen oli tärkeämpää kuin twiitti itsessään.

– Ihmiset halusivat osallistua, koska he auttoivat minua samalla, koska ninjakilpikonnat ovat sekä mahtavia että naurettavia, ja koska internetin aikakaudella häät voivat olla stressaavia ja pröystäileviä, mies pohtii.

Vargus ja hänen tyttöystävänsä eivät todellisuudessa ole vielä edes kihloissa.

– Emme ole vielä kihloissa, mutta olemme puhuneet siitä ja valmistautuneet seuraaviin etappeihin.  Jos olemme niin onnekkaita, että menemme naimisiin, ei ole epäilystäkään – puen kilpikonnapuvun päälleni, Vargus uhoaa.

Edes Vargusin äiti ei paheksu poikansa tulevaa pukua.

– Kun hän kuuli, hänen sanatarkka vastauksensa oli ”Cowabunga, tyyppi!”

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja