Mainos

Miehen hirveä piina: Naapurit vaativat jatkuvaa hiljaisuutta – vihannesten pilkkominenkin liian kovaäänistä

Mies julkaisi naapuriensa piinaviestit Imgur-sivustolla.

Imgur-käyttäjä ChefShwasty jakoi sivustolla kuvakaappauksia tekstiviesteistä, joita hän on saanut alakerrassa asuvilta naapureiltaan. Naapurit pyytävät jatkuvasti miestä olemaan hiljempaa, jotta heidän vauvansa ei heräisi uniltaan.

Vaikka mies on totellut naapureiden pyyntöjä, hän myöntää, että vaatimustaso alkaa olla jo liian kohtuuton.

Mies pyysikin muilta vinkkejä ongelman hoitamiseen. Hän selitti, että muuttaessaan uuteen kotiinsa rumpuja soittava mies oli tavannut naapurin naisen ja kertonut tälle, että hänelle saa tulla valittamaan liiallisesta metelistä. Naapurit tekivätkin työtä käskettyä.

– Heti seuraavana aamuna sain tekstiviestin. Olin leikkaamassa sipuleita kasvispataan, jota olin tekemässä illalliseksi ja ilmeisesti se oli liikaa, mies ihmettelee.

Jos kuvat viesteistä ei näy, voit katsoa ne täältä.

Naapurin viestissä luki: "Voitko viivytellä juomisen kanssa noin tunnin? Tyttäreni nukkuu."

Tähän mies vastasi: "Pilkon parhaillaan vihanneksia. Anteeksi. En tajunnut, että se oli niin äänekästä."

Muusikko kertoi, ettei ahdistelu suinkaan tähän loppunut. Mies yritti kuitenkin säilyttää rauhan ja käyttäytyä naapureidensa toiveiden mukaisesti.

Muita naapurin lähettämiä viestejä:
"Hitto! Tulimme juuri kotiin ja hän nukahti autoon. Hän nukkuu nyt päiväunia. Voitko viivytellä hieman pidempään?"
"Hei, soitteletko rumpuja? Hän (lapsi) nukkuu."
"Hei tyyppi, äänenvoimakkuus on todella kova olohuonessa. Pystyn melkein ymmärtämään dialogin."
"Lapsi on menossa nukkumaan, voitko lopettaa/siirtää rumpujen soittoa?"
"Hei, olen todella pahoillani, että joudun häiritsemään. Hänellä on ollut vaikeuksia nukkua viime aikoina ja hän nukahtaa myöhäisille päiväunille yhä useammin. Olisiko mahdollista, että soitat vasta iltakuuden jälkeen? Pidän aina huolta, että hän on ylhäällä silloin, jotta hän nukkuu yönsä."

Myös television katselu sai naapureiden korvat vuotamaan verta. Eräs viesti naapureilta kuului: "Hah. Mitä katsot? Kuulostaa dramaattiselta."

Siihen mies vastasi: "Olen töissä. Se on varmaan tyttöystäväni. Voin pyytää häntä hiljentämään, jos haluatte?"

– Tällaisista teksteistä tuli yleisiä. Järjestin aikatauluani paljon, jotta saisin mahdutettua rummun soittoonkin aikaa johonkin väliin. Useimpina kertoina jopa odotin, että he lähtevät, jotta saisin soitettua rumpuja. Harjoitteluni putosi kertaan viikossa, joskus en harjoitellut muutamaan viikkoon, mies valittaa.

Mies sai kuitenkin viestin isännöitsijältä, jossa häntä käskettiin naapurisovun vuoksi lopettamaan rummunsoiton kokonaan. Vaikka mies ei enää soitakaan, hän saa silti valituksia liian kovaäänisestä elämisestä ja mies pelkää, että he yrittävät saada hänet häädetyksi.

Muut Imgur-käyttäjät yrittivät auttaa miestä parhaansa mukaan.

– Moni ei ymmärrä, ettei sinulla ole mitään velvollisuutta vastata tekstiviesteihin, puheluihin tai avata ovea. Jätä kaikki huomioitta, kehotti eräs.

– Tämä on häirintää. Mene poliisin pakeille, jätä ilmoitus, näytä nämä viestit. Selitä tilanne... jos sinun pitää nostaa syyte myöhemmin, vinkkasi puolestaan toinen.

Video: Anna harmituksen näkyä! Miksi miehet eivät näytä tunteitaan?

4:59

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.