Miehellä oli syntyessään neljä ylimääräistä varvasta – vanhemmat eivät tehneet mitään: "He ajattelivat, että voisin piilottaa jalkani kenkään"

8:06
Videolla kerrotaan, että paljain jaloin kävely kannattaa.

Kiinalaismiehellä oli syntyessään neljä ylimääräistä varvasta vasemmassa jalassa, kertoo muun muassa Fox News. Nyt 21-vuotiaana hänelle tehtiin leikkaus, jossa ylimääräiset varpaat poistettiin.

Kiinalaismies nimeltä Ajun syntyi varsin erikoisen ominaisuuden kanssa: Hänellä oli nimittäin neljä ylimääräistä varvasta vasemmassa jalassa.

Vanhempien mukaan ylimääräiset toivat hänelle onnea. He eivät katsoneet kirurgista operaatiota tarpeelliseksi.

Sen sijaan Ajun vietiin ennustajan luo. Vanhemmat uskoivat, että ylimääräiset varpaat olivat "taivaan lahja", eikä niitä siksi pitäisi poistaa.

– He olivat taikauskoisia, joten he eivät tehneet asialle mitään. He ajattelivat, että voisin piilottaa jalkani kenkään.

Ylimääräiset varpaat aiheuttivat sen, että Ajun ei kehdannut enää 10 vuotta täytettyään käyttää sandaaleja. Lufengin kaupungista eteläisestä Kiinasta kotoisin oleva mies kertoi myös häpeävänsä ominaisuutta niin paljon, ettei kehdannut kysyä tyttöjä treffeille.

Leikkaus aikuisiällä

Myöhemmin Ajun päätti itse hakeutua lääkärin vastaanotolle. News.com.au-sivuston mukaan miestä hoitanut lääkäri Wu Xiang totesi, että oli harvinaista nähdä tällainen hoitamaton epämuodostuma 21-vuotiaalla.

Wu päätti, että Ajunilta ei poistettaisi uloimpia varpaita, mikä olisi ollut kaikkein helpoin ratkaisu.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hänen uloin varpaansa näyttää kaikkein luonnollisimmalta, joten päätimme siirtää sitä sisäänpäin, jotta se pääsisi mahdollisimman ihanteellisen asentoon. Viides varvas korvattaisiin ja rakennettaisiin uusi isovarvas.

Tyytyväinen mies

Leikkaus kesti yhdeksän tuntia. Ajun joutuu olemaan sairaalassa muutaman viikon ennen kuin pääsee kotiin.

Mies on tyytyväinen lopputulokseen, sillä hän voi nyt käyttää sandaaleja. Nyt hän uskaltaa myös tapailla tyttöjä.

– Minusta jalkani on nyt täydellinen! Näin kuvan jalastani leikkauksen jälkeen ja olen erittäin onnellinen!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja