Mainos

Microsoft uudisti Outlookia älypuhelimissa – nyt mukana älykkäämpi haku ja selkeämpi ulkoasu

Microsoft kertoo Office-blogissaan Outlook-sähköpostisovelluksen iOS- ja Android-versioihin tulevista muutoksista. Uudistuksiin kuuluvat esimerkiksi päivittynyt ulkoasu, mahdollisuus vaihtaa käytössä olevaa tiliä nopeasti sekä entistä älykkäämpi hakutyökalu.

Keskustelunäkymä sähköposteissa on aiempaa selkeämpi. Viestit erottuvat paremmin ja niiden sisältö on paremmin luettavissa. Keskustelua avattaessa Outlook näyttää suoraan uusimmat viestit, joten keskustelua on helpompi seurata ilman rullailua. Lisäksi keskusteluun vastaaminen käy entistä näppärämmin pikavalintojen avulla. Keskustelujen lisäksi myös Outlookin valikot saavat uuden, selkeämmän ilmeen.

Suurena muutoksena on uudistunut hakutoiminto, joka saa älykästä apua Microsoft Graph -palvelulta. Hakuun pääsee yhdellä painalluksella kotinäkymästä, ja hakutoiminto alkaa esimerkiksi jo hakusanaa näppäillessä tarjota ehdotuksia niiltä yhteystiedoilta, joiden kanssa käyttäjä on eniten tekemisissä. Hakutoiminto osaa myös ehdottaa erilaisia sisältöjä hakutuloksissa sen sijaan, että se vain listaisi tiettyä hakusanaa vastaavat sähköpostiviestit. Haku voi esimerkiksi näyttää liitetiedostoja tai lentoaikatauluja hakutulosten kärjessä.

Uudistunut ulkoasu Outlookin iOS-version Gmail- ja Outlook.com-käyttäjille on jo julkaistu. Outlook 365 -käyttäjät pääsevät nauttimaan uudistuksista lähipäivinä. Uusi hakutyökalu on Outlookin iOS-versioon tulossa Microsoftin mukaan ”pian”. Myös Outlookin Android-versioon kaikki luetellut uudistukset ovat tulossa, mutta Microsoftin arvion mukaan siihen vierähtää vielä pari kuukautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.