Mick Schumacherin kaudesta tulossa pienimuotoinen katastrofi – F1-aikeet lykkääntyvät?

Legendaarisen Michael Schumacherin poika Mick Schumacher on yrittänyt tehdä hiljalleen nousua kohti F1-sarjaa. Schumacher vaihtoi tälle vuodelle formuloiden korkeimpaan junioriluokkaan, F2-sarjaan. Siellä nuoren Schumacherin kauden alku on ollut hyvin vaikea.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
Pe: 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Prema Racingilla ajava Schumacher on kokenut tuoreeltaan useita keskeytyksiä, eikä hän ole päässyt pisteelle viimeisissä kuudessa kisassa.

20-vuotias saksalainen on yhtäkkiä valahtanut F2-sarjassa jo sijalle 15.

– Aina välillä eteen tulee takapakkeja, mutta yritän vain pitää keskittymiseni kasassa, Schumacher mietti saksalaiselle Socrates-lehdelle.

Jo aiemmin Schumacherin kohdalla on puhuttu siitä, ettei saksalaista kannattaisi tuoda kiirehtien F1-sarjaan.

Vaikeamman kauden myötä Schumacherin nousuaikeet voivat hyvinkin lykkääntyä myöhemmäksi. Tämä ei tuota kuitenkaan paineita nuorelle kuljettajalle.

– Tavoitteenani on päästä F1-sarjaan, mutta ei minulla ole mitään tarkkaa aikataulua sen suhteen, että milloin se tapahtuu.

– Kyse on siitä, että menee askel kerrallaan. F1:sten aika on sitten, kun olen siihen valmis. Jos tarvitsen toisen kauden F2:ssa, niin sitten otan sen, Schumacher puhui avoimesti.

Schumacherin omien sanojen mukaan legendaarinen ja ikoninen nimi ei ole tuonut hänelle ylimääräisiä paineita. Ainakaan siinä mielessä, että hänen ”olisi pakko päästä F1:siin”.

– Se ei ole käynyt edes mielessäni. Mahdollisuuksia tulee jos tulee. Tai sitten ei tule. Vaikka niin kävisi, niin ei sekään olisi mikään karmiva juttu, Schumacher pohti.

Lue myös:

    Uusimmat