Mick Jaggerin rakkaussuhteet päättyneet usein traagisesti

Mick Jaggerin rakkaussuhteet ovat usein päättyneet traagisesti. Rock-tähti oli poikkeuksellisen sitoutunut pitkäaikaiseen naisystäväänsä L’Wrenn Scottiin, joka menehtyi maanantaina.

Mick Jaggerin pitkäaikainen naisystävä L’Wrenn Scott tappoi itsensä maanantaina. Jagger ja Scott olivat olleet yhdessä yli vuosikymmenen ja Jagger oli suhteeseen äärimmäisen sitoutunut.

Daily Mail kertoo rock-ikonin olleen tunnettu siitä, että hän on vaikuttanut pitävän syrjähyppyjä osana rock ’n’ roll elämäntapaa eivätkä ne ole jääneet salaisuuksiksi. Toisin oli, kun Jagger seurusteli Scottin kanssa. Kun Katy Perry väitti, että Jagger olisi yrittänyt lähennellä häntä, väite kiistettiin rock-tähden puolelta välittömästi.

Ensimmäinen Jaggerin julkista huomiota saanut rakkaussuhde oli malli Jean Shrimptonin siskoon Chrissieen. Shrimpton oli niin ihastunut Jaggeriin, että kun tämä jätti hänet Marianne Faithfullin vuoksi, Shrimpton yritti tappaa itsensä ottamalla yliannostuksen lääkkeitä.

Marianne Faithfull oli naimisissa ja hänellä oli poika, kun Rolling Stones -tähti astui hänen elämäänsä. Faithfull lopetti rakkaussuhteen Jaggerin kanssa vuonna 1970 turhauduttuaan Jaggerin ympärillä pyöriviin naispuolisiin ihailijoihin.

Faithfull kamppaili heroiiniaddiktion kanssa ja menetti poikansa huoltajuuden samana vuonna kuin hän erosi Jaggerista, ja se sai hänet harkitsemaan itsemurhaa. Jo vuotta aiemmin Faithfull oli ottanut yliannostuksen lääkkeitä ja maannut koomassa kuusi päivää. Sanoista, jotka hän lausui herätessään ”villihevoset eivät vieneet minua”, tuli Rolling Stones hitti vuonna 1971.

Faithfull ja Jagger palasivat lyhyesti yhteen, mutta italialainen valokuvaaja erotti heidät lopulta. Ja vain hieman ennen sitä, kun moottoripyöräjengiläinen surmasi Meredith Hunterin Rolling Stones -keikalla. Lähipiirin mukaan nämä tapahtumat muuttivat Jaggerin pysyvästi.

Jagger tapaili hetken laulaja Marsha Huntia, jonka kanssa hänellä oli suhde jo hänen seurustellessaan Faithfulin kanssa. Huntin kanssa rock-tähti sai myöhemmin myös lapsen.

Myöhemmin vuonna 1971 Jagger meni naimisiin nicaragualaissyntyisen näyttelijän, Bianca De Maciaksen kanssa. Liitto kesti kuusi vuotta ja pari erosi vuonna 1977.

Jo ennen avioeroa, Jagger oli alkanut tapailla malli Jerry Hallia. Se, että Hall oli jo kihloissa Roxy Music -yhtyeen keulahahmon Bryan Ferryn kanssa, ei ollut este. Hall ja Jagger menivät naimisiin, lopulta, vuonna 1990, mutta erosivat yhdeksän vuotta myöhemmin, kun Jagger sai lapsen malli Luciana Gimenezin kanssa.

Kokonaisuudessaan Jaggerilla on seitsemän lasta neljän eri naisen kanssa ja otsikoissa hänet on yhdistetty sellaisiinkin seksisymboleihin kun Angelina Jolie, Carla Bruni ja Sophie Dahl.

Jagger ei kuitenkaan ole mikään machon rock-tähden arkkityyppi. Hall, joka oli ollut Jaggerin kanssa yhdessä 23 vuotta, uskoi, että Scottista Jagger olisi viimein löytänyt täydellisen kumppanin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja