Michelle joutui hyvästelemään koronavirukseen sairastuneen äitinsä FaceTimen välityksellä – hoitajakin itki: "Sain sanoa äidille, että rakastan häntä"

Amerikkalaisnainen joutui hyvästelemään äitinsä Facetimen välityksellä 1:09
Amerikkalaisnainen joutui hyvästelemään äitinsä Facetimen välityksellä

Michelle joutui hyvästelemään sairastuneen äitinsä videopuhelun kautta.

Michelle Bennett joutui koronaviruskriisin vuoksi hyvästelemään sairaan äitinsä Carolannin videon välityksellä. Washingtonissa asuva nainen kertoi tarinansa CNN:lle. Michellen äidillä diagnosoitiin COVID-19-viruksen aiheuttama sairaus. Koska sairaalassa noudatetaan tiukkaa ohjeistusta, Michelle joutui hyvästelemään äitinsä FaceTime-videopuhelun avulla. Suuren osan sairausajastaan Carolann oli jo ollut tajuton.

Sairaanhoitaja antoi oman puhelimensa käyttöön

Sairaanhoitaja Tatyana tarjosi perheelle omaa puhelintaan, kun Carolannin tila huononi ja näytti siltä, ettei aikaa ole paljoa jäljellä. Michelle pyysi myös hoitajaa pitelemään äitinsä kättä ja koskettamaan tämän päätä.

– (Kysyin), voitko teeskennellä? Tiedäthän, kuin me olisimme siellä hänen kanssaan, ja hoitaja sanoi, ettei äiti ole yksin. Olemme hänen kanssaan loppuun asti.

Tatyana soitti FaceTime-videopuhelun Michellelle.

– Hän laittoi puhelimen äitini kasvojen viereen, ja sain sanoa äidille, että rakastan häntä, ja kertoa, miten paljon tulen häntä kaipaamaan, Michelle sanoo.

Uutisankkurikin liikuttui

Puhelun loppuessa Michelle näki vilauksen sairaanhoitajasta ja huomasi, että tämä itki. Michellen tarinaa kuunnellessaan myös CNN:n ankkuri Brooke Baldwin liikuttui.

– Se, etten voinut olla siellä ja pidellä äitini kättä, en voinut silittää hänen päätään, kertoa hänelle asioita, joita halusin sanoa, koin avuttomuutta, Michelle kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat