Michelin-ravintola liekeissä – huippukokeilta omat versiot netti-ilmiöstä

Huippukeittiössä ruoanlaitto sujuu kuin tanssi - mutta sujuuko tanssi kuin ruoanlaitto?

YouTuben -katsojaluvut ovat paukkuneet helmikuussa, kun kansainväliseksi jätti-ilmiöksi paisunut Harlem Shake on saanut käyttäjät lataamaan toinen toistaan oudompia tanssivideoita. Videoiden taustamusiikkina kuullaan yhdyvaltalaisen musiikkituottajan Baauerin syksyllä 2012 julkaisema Harlem Shake -kappale. Videoilla kappaleen tahtiin tanssitaan mitä oudoimmissa ympäristöissä ja asuissa ja nauruhermoissa on pitelemistä erityisesti tanssiliikkeitä katsellessa.

Jamie Oliverilta ja Michelin-kokilta omat videot

Nyt Harlem Shake -ilmiö on levinnyt myös ruokamaailmaan. Mukaan tanssiparodiointiin on lähtenyt muun muassa chicagolainen Michelin-ravintola Tru. Ravintolan Harlem Shake -videolta ei ainakaan toimintaa puutu, sillä keittiössä nähdään muun muassa komeita liekkejä. Ravintolan keittiömestari Anthony Martin kertoo oppineensa tanssiliikkeensä tunnetulta ranskalaiselta Michelin-kokilta Joël Robuchonilta.

Huumorimiehiä näyttäisi olevan myös televisiokokki Jamie Oliver, joka latasi torstaina YouTube-kanavalleen oman versionsa netti-ilmiöstä. Katso video YouTubesta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja