Michael Schumacherin läheinen ystävä Jean Todt kertoo saksalaisen tilasta: "Fanien pitäisi tietää"

7:30
Tulosruutu toukokuussa 2002: Ferrari raivostutti Michael Schumacherin suosimisella.

Michael Schumacherin läheinen ystävä Jean Todt korostaa, että saksalaislegenda on parhaissa käsissä.

F1-legenda Michael Schumacherin Ferrari-aikojen tallipäällikkö Jean Todt on antanut medialle aika ajoin yleisluontoisia kommentteja lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013 vakavasti loukkaantuneen saksalaisen tilanteesta. Suuria paljastuksia Todt ei nytkään tarjonnut, mutta vakuutteli Bildille, että Schumacher saa parasta mahdollista hoitoa.

– Olen iloinen, että fanit, eivätkä pelkästään Saksassa, ajattelevat häntä niin paljon. Ihmiset kyselevät paljon Michaelista. Fanien pitäisi tietää, että hän on parhaissa käsissä. Parhaassa tilassa, jossa hän voi olla, ja ympäröitynä ihmisillä, jotka rakastavat häntä, Todt kommentoi.

Todt toimi tallipäällikkönä, kun Schumacher napsi F1-mestaruuksia Ferrarilla 2000-luvun alkupuolella. Hän kuuluu valikoituun joukkoon, joka on saanut edelleen tavata Schumacherin perhettä, kun seitsenkertaisen maailmanmestarin terveydentilaa on varjeltu tarkoin julkisuudelta.

– Niin kauan kuin olen tässä maailmassa, tulen aina vierailemaan heillä. Joskus näemme toisiamme kolmesti viikossa, joskus emme kokonaiseen kuukauteen. He ovat ystäviäni ja olemme jatkuvassa yhteydessä. Mitä ikinä voinkaan tehdä Schumacherin perheelle, tulen tekemään, Todt sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja