Michael Schumacherista paljastus – läheinen ystävä Jean Todt raotti mystistä verhoa

F1-legendan Michael Schumacherin nykytila on pidetty visusti salaisuutena jo useiden vuosien ajan. Nyt Schumacherin läheinen ystävä Jean Todt raotti mystistä verhoa uusilla kommenteillaan.

Schumacher vaivutettiin koomaan vuonna 2013, kun hän loukkasi päänsä lasketteluonnettomuudessa Ranskan Alpeilla.

Tämän jälkeen Schumacherin perhe on pitänyt saksalaismestarin poissa julkisuudesta. Hänen luonaan on käynyt vain muutamia läheisiä ystäviä, joiden joukkoon lukeutuu kansainvälisen autoliiton FIA:n presidentti Jean Todt.

Todt toimi Schumacherin tallipäällikkönä tämän Ferrari-menestysvuosien aikana. Todt on vieraillut Schumacherin luona Sveitsissä, missä hän on saanut hoitoja.

– Olen hyvin hienovarainen, kun puhun tästä aiheesta, Todt sanoi Ouest France -lehden haastattelussa, kun häneltä kysyttiin saksalaisen nykytilasta.

– Tiedämme hyvin sen, että Michael joutui lasketteluonnettomuuteen 29. joulukuuta vuonna 2013, ja että sillä oli vakavia seurauksia. 

– Sen jälkeen häntä on hoidettu niin, että hän voisi palata normaalimman elämän pariin, Todt kertoi.

Todtin kommentilla on painoarvoa, sillä aiemmin Schumacherin perheen lähellä olevat tahot eivät ole ottaneet lähes millään tavalla kantaa saksalaismestarin hoitoihin tai tämän tarkkaan terveydentilaan.

Schumacherin perheessä koetaan iso hetki ensi kauden alussa, kun Mick Schumacher tekee virallisen debyyttinsä F1-tasolla. Schumacher solmi vastaikää sopimuksen Haas-tallin kanssa.

– Olen iloinen hänen puolestaan, koska heidän perheensä on lähellä sydäntäni. Olen seurannut Mickiä pienestä pitäen. Hän suhtautuu hyvin intohimoisesti moottoriurheiluun ja kilpa-ajamiseen. Hienoa, että hän on pärjännyt hyvin, Todt sanoi F1-legenda Michael Schumacherin pojasta Mickistä.

Lue myös:

    Uusimmat