Michael Jakcsonia puolustanut lapsitähti oikoo puheitaan: "Se oli hiukan sopimatonta, mutta mitä sitten?"

Aaron Carterin kommentti Michael Jacksonilla sai spekulaatiot jälleen villiintymään. 

Entinen lapsitähti Aaron Carter on kuluneena keväänä noussut puolustamaan edesmennyttä Michael Jacksonia sen jälkeen, kun kohudokumentti Leaving Neverland julkaistiin. Carter, joka vietti teini-ikäisenä aikaa Jacksonin kanssa, on vakuuttanut, ettei lainkaan usko poptähteä koskeviin hyväksikäyttösyytteisiin, joita dokumentti esitti

Nyt Carter on joutunut tarkentamaan eräässä haastattelussa sanomaansa lausetta. Mies puhuu Jacksonista tosi-tv-ohjelman lyhyessä videoklipissä. 

– Michael oli todella hyvä tyyppi. Hän ei koskaan tehnyt mitään sopimatonta, paitsi kerran. Kerran hän oli hiukan sopimaton, Carter sanoo videolla. 

Kommentin nostattaman spekuloinnin takia hän on täsmentänyt puheitaan Twitterissä.

– Minun motiivini puhua tästä on kertoa tarinani, olla rehellinen ja tukea häntä sen perusteella, mitä Michaelin kanssa koin. Hän oli upea tyyppi, seison mielipiteeni takana. Pyydän, älkää tehkö tästä jotakin, mitä se ei ole, Carter twiittaa. 

– Minun mielestäni se oli hiukan sopimatonta, mutta mitä sitten? Mitä minä sillä (kertomalla) saavutin? Kerron tarinani vain vahvistaakseni, ettei hän tehnyt mitään seksuaalista. Oletteko te noin typeriä? Todella? 

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat