Mainos

Michael Jackson antautui ja vapautui

Laulaja Michael Jackson on antautunut poliisille, mutta päässyt vapaaksi takuita vastaan.

Michael Jackson antautui Kaliforniassa, Santa Barbaran lentokentällä poliisille kello 22 Suomen aikaa. Jackson saapui Santa Barbaran lentokentälle Las Vegasista yksityiskoneellaan. Kone pysähtyi kentällä puoliksi lentokonehallin sisään, jotta laulajasta ja hänen seurueestaan ei olisi saatu kuvia.

Käsiraudoissa paikalliselle poliisilaitokselle kiidätetty Jackson pääsi kuitenkin vapaaksi vajaan tunnin kuluttua sen jälkeen, kun hänet oli merkitty poliisin kirjoihin. Muusikosta otettiin kuva ja sormenjäljet poliisin arkistoon. Lisäksi hän joutui luovuttamaan passinsa viranomaisille. Jackson maksoi vapautensa lunnaina kolmen miljoonan dollarin takuusummasta heti 300 000 dollaria.

- Tilanne poliisilaitoksella kesti 30-45 minuuttia ja se sujui hyvässä hengessä. Herra Jacksonin edustajat ovat olleet yhteistyökykyisiä, kertoi Santa Barbaran poliisin edustaja Chris Pappas.

45-vuotiasta Michael Jacksonia epäillään toistuvasta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
Hänen asianajajansa Mark Geragos sanoi illalla, että Jackson kiistää kaikki pedofiliaväitteet ja pitää niitä suurina valheina, jotka loukkaavat häntä syvästi.

Michael Jacksonin oikeudenkäynti alkaa 9. tammikuuta.

(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.