Metti Forssell julkaisi kuvan seitsemän vuoden takaisesta kosintahetkestä – paljastaa, miksi kihlajaispäivämäärällä on niin suuri merkitys heidän perheelleen

2:10
Metti Forssell antaa parhaat vinkkinsä oman tyylinsä löytämiseen.

Metti Forssell muisteli Instagramissa ikimuistoista päivää seitsemän vuoden takaa. Tuolloin hänen miehensä Mikael Forssell polvistui hänen edessään. Kihlajaispäivämäärällä on suuri merkitys heidän perheessään. 

Sosiaalisen median ja oman bloginsa parissa työskentelevä Metti Forssell muisteli sunnuntaina 9.8. ikimuistoista päivää seitsemän vuotta sitten. Tuona päivänä hänen miehensä, ex-jalkapalloilija Mikael Forssell polvistui hänen edessään ja kosi häntä. Metti on myös julkaissut kuvan hetkestä kosinnan jälkeen. Kuvassa tuore kihlapari suutelee kuunvalossa. 

– Kuunvalossa, seitsemän vuotta sitten polvistuit eteeni ja pyysit minua olemaan sinun koko loppuelämän ajan. Se oli yksi onnellisimmista ja ikimuistoisimmista hetkistä elämässäni. Kiitos Mikael, että teet minusta maailman onnellisimman tytön joka päivä. Rakastan ja arvostan sinua niin paljon, Metti kirjoittaa. 

Hän kertoo myös, että heidän esikoisensa Lucas syntyi kaksi vuotta siitä tuona samana päivämääränä 9.8. Pariskunta oli mennyt naimisiin tasan vuosi ennen esikoisensa syntymää tuona samana päivämääränä. Sen vuoksi tuolla päivämäärällä on suuri merkitys koko heidän perheelle.

Pariskunta julkisti merkkipäiväänsä ravintolaillallisen merkeissä. Mikael julkaisi illallisesta kuvia Instagram-tililleen. Upeasta tyylistään tunnettu Metti oli pukenut ylleen valkoisen, vartalomyötäisen mekon ja asuun sointuvat kultaiset korvakorut.

Kuvapäivitystensä yhteydessä Mikael paljasti hupaisan seikan heidän ensitreffeiltään. 

– Tasan kahdeksan vuotta sitten meidän ensimmäisillä treffeillä, Mikael aloittaa kirjoituksensa. 

⁣– Koko ravintolan jalkapalloa rakastava henkilökunta tuli illallisen jälkeen onnittelemaan ja halaamaan Mettiä, koska oli saanut minut omakseen. Enpä olisi itse voinut asiaa paremmin ilmaista. Hyvää vuosipäivää vaimo, Mikael jatkaa kirjoituksessaan. 

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Myös Metti muisti puolisoaan Instagram-kuvassa. 

– Upea vuosipäiväillallinen rakkaani Mikael Forssellin kanssa, Metti kirjoitti kuvakollaasin yhteyteen. 

Väitteitä toisesta suhteesta

Metti avautui kesäkuun lopussa sosiaalisessa mediassa julkisuuden varjopuolista. 

Metti Forssell aloitti videonsa kertomalla saaneensa muutaman päivän aikana runsaasti pahoittelevia viestejä, joiden syytä hän on kummastellut kovasti. 

Videolla Forssell kertoi hänelle selvinneen pahoitteluviestien lähettäjien olleen siinä käsityksessä, että hänen aviomiehellään on suhde toisen naisen kanssa. Metti Forssell kertoi videolla, ettei tämä pidä paikkansa ja kertoi, että pariskunta on aiemminkin joutunut virheellisesti moisten puheiden kohteeksi siksi, että he ovat julkisuudessa. 

Metti ja Mikael Forssellilla kaksi pientä lasta: 6-vuotias tytär Lilia sekä 3-vuotias poika Lucas. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2014. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja