Meteorologi sai vihapalautetta, koska vauvavatsa "estää näkyvyyden sääkarttaan" – keksi oivan tavan näpäyttää

0:40
Missä on Pekka? Suosikkimeteorologi oli missata lähetyksen

Kun meteorologi Becky Ditchfield sai vihapostia raskautensa vuoksi, hän päätti näpäyttää asiattomia arvostelijoita.

Meteorologi Becky Ditchfield on sanonut suorat sanat katsojille, jotka arvostelivat hänen työsuoritustaan raskauden vuoksi. Televisiossa säätä ennustava Becky saa sähköpostitse vihapalautetta raskausvatsansa vuoksi.

"Haluan vain käyttää vaatteita, joissa oloni on itsevarma"

Beckyn mukaan viesteissä on lukenut esimerkiksi "mahasi työntyy ulos kahden mailin verran" ja että se "estää näkyvyyden liian suureen osaan sääkarttaa". Beckyä on kutsuttu myös oksettavaksi ja ällöttäväksi.

– Haluan vain käyttää vaatteita, joissa oloni on itsevarma, joten on pettymys saada tällaisia viestejä, Becky kertoi haastattelussa.

Mittasi jopa vatsansa

Hän jopa mittasi vatsansa vastatakseen kriitikoiden väitteisiin. Kävi ilmi, että karttakuvaan suhteutettuna kritiikki on tavallaan totta: Becyn vatsa vei tilaa kuitenkin jopa 46,2 mailia.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Ja sen täytyy tarkoittaa, että tämä (palautteen lähettänyt) ihminen antoi minulle kohteliaisuuden, koska tuo määrä on paljon enemmän kuin kaksi mailia! Totuus on, että vatsani on vain vähän isompi kuin koripallo, joka on leikattu kahtia, Becky kuvasi Facebookissa.

– Joten, ihmiset, jotka ovat loukkaantuneita sisälläni kasvavasta (valtavasta) elämästä, olkaa kiltit ja olkaa edes tarkkoja, kun lähetätte vihaviestejä. Muuten, olen edelleen raskaana.

Stressi ei hyväksi raskaudelle

Vitseistä huolimatta vihapalaute aiheuttaa Beckylle stressiä, mikä on ongelma, sillä hänellä on harvinainen kohdun epämuodostuma, joka itsessään lisää ennenaikaisen synnytyksen riskiä.

Today-ohjelmassa Beckyn rinnalla esiintynyt Al Roker huomautti, että palaute on sukupuolittunutta. Mies kertoi esiintyneensä itse tv-lähetyksessä paljon isokokoisempana kuin Bekcy. Kukaan ei valittanut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja