Meteorologi esitteli sääriään taka-ajatus mielessään: "Tässä on kuva, jonka tiedän saavan huomiota"

Roskaaminen on lisääntynyt korona-aikana – MTV selvittää, miten isosta ongelmasta on kyse 12:01
Katso myös: Roskaaminen on lisääntynyt korona-aikana. Kuinka suuresta ongelmasta on kyse?

Meteorologi esitteli sääriään Instagram-julkaisussa tärkeän syyn vuoksi.

ABC Newsin päämeteorologi Ginger Zee julkaisi viime perjantaina Instagram-tilillään kuvan, jossa poseerasi sääriään esitelleen lyhyehkössä mekossa. Ginger ei kuitenkaan kaivannut tykkäyksiä säärilleen, vaan kaipasi ennemminkin huomiota mielen päällä olevalla asialleen.

– Kuvat vartalostani, hiuksistani ja sääristäni saavat niin paljon enemmän kommentteja kuin tärkeät ilmastotarinani, joten tässä – tässä on kuva, jonka tiedän saavan huomiota, Ginger kirjoitti kuvan yhteyteen miljoonalle seuraajalleen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ole kiltti, jatka lukemista: Arvostan kaikkea vuorovaikutusta, mutta haluan todella teidän kaikkien kuulevan myös, mitä sanon, Ginger sanoo.

"Teen mitä tahansa"

Hän pyytää, etteivät seuraajat kommentoisi mitään kuvaan, vaan siirtyisivät katsomaan meteorologin seuraavan julkaisun – ja kommentoimaan sinne. Julkaisu on video Gingerin #ItsNotTooLate-ohjelman jakso, jossa pureudutaan Floridan Biscayne Bayn ongelmiin ja muun muassa roskaamisen seurauksiin. Kampanjointi kannatti, sillä siinä missä säärekkäästä julkaisusta on tykätty yli 30 000 kertaa, on #ItsNotTooLate-ohjelman jakso kerännyt yli 76 000 katselukertaa.

– Teen mitä tahansa, jotta kaikki tajuaisivat, että meidän pitää tehdä muutoksia ja siivota planeettamme – nyt, Ginger sanoo.

Tämän Floridan Biscayne Bayta koskevan videon Ginger toivoi kaikkien katsovan.  Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat