Mestis-hyökkääjän kammotörmäys järkytti selostajaa: "Ottaa sydämeen" – tätä seurasi sokeeraava käänne

JoKP:n Artur Gatiyatov loukkaantuu ajautuessaan päin maalia 2:23
JoKP:n Artur Gatiyatov loukkaantui järkyttävällä tavalla – selostaja pyysi ohjaamoa olemaan näyttämättä enää tilannetta.

Joensuun Kiekko-Poikien Artur Gatiyatov ottelu Hermestä Mestiksen puolivälierissä näytti päättyvän pahaan loukkaantumiseen, josta C Moren selostaja Heikki Rasanen lähetti ohjaamoon pyynnön, ettei tilannetta näytettäisi enää uusintana. Niin vain kazakstanilainen pystyi kuitenkin palaamaan jäälle ja ratkaisi vielä jatkoerässä JoKP:lle paikan Mestiksen välieriin.

Gatiyatov kaatui läpiajonsa päätteeksi päin tolppaa kolmannen erän viime minuuteilla, ja hänen jalkansa näytti vääntyneen. Uusinnan näkeminen vihloi C Moren selostaja Heikki Rasasta.

– Aijaijai sentään! Noh... voi voi, tuo näytti pahalle. Ohjaamoon viestiä, että ei enää toista kertaa, kiitos, Rasanen sanoi.

Gatiyatov talutettiin pois jäältä. Selostaja raportoi kuvan ulkopuolelta, ettei pelaaja pystynyt yhtään varaamaan painoa nilkalle.

Näet tilanteen ylälaidan videolta.

Kazakstanilaishyökkääjä pystyi kuitenkin yllättäen palaamaan vielä jäälle, ja hän peräti ratkaisi ottelun toisessa jatkoerässä laukauksellaan ajassa 91.13 (video alla). JoKP voitti 3–2 ja eteni Mestiksen puolivälieristä välieriin otteluvoitoin 4–2.

Maali: JoKP - Hermes, Artur Gatiyatov(17 JoKP) 1:20
Tästä näet, miten Artur Gatiyatov tälläsi ratkaisumaalin toisessa jatkoerässä.

Sarjan päätösottelusta tuli monilta osin dramaattinen. Hermes nousi varsinaisen peliajan viime minuuteilla kahdella ilman maalivahtia tehdyllä osumalla 0–2-tappioasemasta 2–2-tasalukemiin.

Karmiva imaisu! Mestis-puolivälierä jatkoerään painajaismaisen hörpyn seurauksena 1:02
Tällä maalivahdin imaisulla Hermes nousi varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla tasoihin.

Maalikooste: JoKP - Hermes 9:21
Tästä pääset katsomaan koko ottelun huippuhetket maaleineen.

JoKP kohtaa perjantaina käynnistyvissä Mestis-välierissä runkosarjan voittaneen Kiekko-Espoon. Toisessa välieräparissa kohtaavat Imatran Ketterä ja Rovaniemen Kiekko.