Ikävä niittaus: Mestarisuosikin pakki lähti ulos – RoKi-hyökkääjä autettiin pois jäältä

RoKi-hyökkääjä talutettiin kaukalosta – IPK:n Puhakka polvitaklauksesta pihalle 1:29
Näet tilanteen tästä: Ville Puhakka polvitaklauksella ulos – Valtteri Lindroos talutettiin jäältä.

Iisalmen Peli-Karhujen Ville Puhakka ajettiin ulos polvitaklauksesta jääkiekon Mestiksen puolivälieräottelussa Rovaniemen Kiekkoa vastaan.

IPK-puolustaja Puhakka polvitaklasi toisessa erässä RoKi-hyökkääjä Valtteri Lindroosia keskialueella. Lindroos jouduttiin taluttamaan pois jäältä.

Tilannetta tutkittiin pitkään videoilta, kunnes tuomio oli valmis: Puhakka pihalle.

Pääset näkemään tilanteen ylälaidan videolta.

Kotijoukkue RoKin Anton Sikorski tasoitti taiston seuranneella ylivoimalla 1–1:een. Henri Knuutinen vei IPK:n vielä 2–1-johtoon toisen erän loppupuolella, mutta kolmas erä oli kotijoukkueen ja RoKi voitti matsin lopulta maalein 5–3.

Ottelusarjan voitot ovat nyt tasan 2–2. IPK lähti pudotuspeleihin mestarisuosikkina runkosarjan ylivoimaisena voittajana, kun taas RoKi suuntasi sarjaan runkosarjan kahdeksannelta tilalta.

TUTOlle avausvoitto

Muissa tämäniltaisissa Mestis-puolivälieräotteluissa TUTO Hockey saavutti sarjan ensimmäisen voittonsa lyötyään Kiekko-Espoon Turussa maalein 2–0 ja Imatran Ketterä haki voiton Joensuun Kiekko-Poikien vieraana osumin 5–3.

Kiekko-Espoo ja Ketterä johtavat sarjoja voitoin 3–1.

Välieräpaikka irtoaa neljällä kiinnityksellä.