Mestarien liigan tiistai täynnä hukattuja tilanteita – "Hän tarvitsee liian monta paikkaa yhteen maaliin"

Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuivat tiistaina kahdella ottelulla. Sekä Liverpoolissa että Lyonissa päädyttiin maalittomaan tasatulokseen.

Barcelona oli niskan päällä vierasottelussa Ranskassa, mutta ei onnistunut tekemään arvokasta vierasmaalia. Vierasjoukkue voitti laukaukset maalia kohti 5-2 ja piti palloa hallussaan lähes 63%.

Lähimpänä maalia kävi kotijoukkueen Martin Terrier, jonka reilusta 20 metristä lähteneen painavan laukauksen Marc-Andre ter Stegen torjui ottelun alussa ylärimaan.

Barcelonaan parhaat paikat siunaantuivat Lionel Messille ja Luis Suarezille, mutta kaksikon ruuti oli tiistaina kosteampaa ja viimeistelyt karkasivat usein yli maalin.

C Moren asiantuntija Antti Niemi kehui Barcelona-vahti Ter Stegenin esitystä ottelun jälkeen.

– Seurat etsivät nykyään isokokoisia ja pitkiä maalivahteja, joten Ter Stegenin kaltaisten maalivahtien täytyy kompensoida tätä puutetta jotenkin muuten. Hänellä se on ketteryys ja ponnistusvoima.

Liverpoolissa vierasjoukkue Bayern lähti todennäköisesti tyytyväisempänä kotiin. Valioliigan voittotaistelua käyvä Liverpool ei päästänyt Bayernia A-luokan maalipaikkoihin lainkaan; Munchen laukoi ottelussa yhdeksän kertaa, mutta ei yhtäkään maalia kohti. Liverpoolin laadukkaan puolustamisen arvoa nosti ykköstoppari Virgil van Dijkin puuttuminen. Joel Matip ja keskikentällä tavallisesti operoiva Fabinho täyttivät paikkansa toppariparina kuitenkin erinomaisesti.

Ottelun parhaat maalipaikat siunaantuivat Mohamed Salahille ja Sadio Manelle, jotka eivät kuitenkaan onnistuneet ohittamaan paikoin epävarmasti esiintynyttä Manuel Neueria.

– Mane on loistava pelaaja ja nopeus on hänen aseensa, mutta hän tarvitsee liian monta paikkaa yhteen maaliin ollakseen huippuhyökkääjä, Niemi kritisoi senegalilaista.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.



Lue myös:

    Uusimmat