Mestarien liigan muistot kummittelivat PSG:n tittelijuhlissa Kylian Mbappen loistosta huolimatta

PSG juhli sunnuntaina kuudetta jalkapallon Ranskan mestaruuttaan seitsemään vuoteen, kun se voitti Monacon 3-1 kotinurmellaan. 

Mestaruus varmistui jo ennen Monaco-ottelua aiemmin sunnuntaina, kun Lille jäi maalittomaan tasapeliin Toulousen kanssa. PSG:n tähtinippu juhlisti titteliä hyökkääjä Kylian Mbappen hattutempun johdolla. 

Joukkueeseen on ladattu rahaa yli miljardi euroa sen jälkeen, kun qatarilainen investointiyritys otti seuran haltuunsa vuonna 2011. 

Ranskan mestaruudet eivät siis seuralle riitä. Euromenestys kaatui tällä kaudella yllätystappioon Manchester Unitedille Mestarien liigan neljännesvälierissä

Saksalaisvalmentaja Thomas Tuchel saikin vastata euromenestykseen liittyviin kysymyksiin mestaruusjuhlissa. 

Mestarien liiga on iso tähtäin, mutta jopa Juventus on odottanut sen voittamista pitkään, Tuchel linjasi. 

– Olemme pettyneitä United-otteluparista, mutta jalkapallo jatkuu, kommentoi puolestaan Mbappe, joka on latonut 30 maalia tällä kaudella. 

PSG:llä on mahdollisuus vielä toiseen titteliin, sillä se pelaa Ranskan cupin finaalissa Rennesiä vastaan ensi lauantaina. 

– Toinen titteli odottaa. Vaikka odotimme enemmän Mestarien liigasta, meidän pitää pysyä keskittyneinä, 20-vuotias Mbappe summasi. 

Lue myös:

    Uusimmat