Mervi Tapolan pahannäköinen arpi parantunut hyvin – katso

Vuoden 2009 joulupäivänriidan jäljet ovat edelleen näkyvillä Mervin kasvoissa.

Turun hovioikeudessa puitiin keskiviikkona joulupäivänä 2009 tapahtunutta välikohtausta, jonka seurauksena Mervi Tapolan kasvoihin tuli yli 10 senttimetriä pitkä, pahannäköinen arpi. Keittiöveitsi teki pahannäköistä jälkeä myös Mervin käteen ja muualle vartaloon.

Pirkanmaan käräjäoikeudessa Mervi Tapolan silloinen aviomies, mäkikotka Matti Nykänen tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä vuoden ja neljän kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Käräjäoikeudessa Nykänen väitti Mervin itse heiluneen veitsen kanssa ja aiheuttaneen jäljet. Oikeus kuitenkin tuomitsi Nykäsen törkeästä pahoinpitelystä, mutta niin syyttäjä kuin Nykänen valittivat asiasta hoviin.

Hovioikeuden istuntoon saapui Mervi Tapola, jota ei oltu nähty julkisuudessa pitkään aikaan. Mervin kasvoilla oli edelleen nähtävissä joulupäivän tapahtumien jäljet, sillä yli kymmensenttinen arpi näkyi tarkkaan katsottuna oikeassa silmäkulmassa.

Uudenvuodenaattona 2009 otetussa kuvassa näkyy tuore arpi, joka oli erittäin pahannäköinen. Puolitoista vuotta myöhemmin arpi on parantuntu huomattavan hyvin, eikä sitä edes huomaa kasvoilta nopeasti vilkaistuna.

Turun hovioikeus antaa tuomionsa asiassa ennen juhannusta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat