Mainos

Mersu-pomo suitsuttaa Bottaksen ja Hamiltonin yhteistyötä: "En kadu sekuntiakaan"

Valtteri Bottaksen saapuminen Mercedekselle muutti tallin johtoportaan ajattelutavan kuljettajaparin keskinäisestä kilpailusta, kertoo saksalaistallin urheilujohtaja Toto Wolff.

Nico Rosbergin yllätyspäätös lopettaa uransa mestaruuteen kauden 2016 päätteeksi laittoi Mercedeksen vaikean paikan eteen. Samalla tämä avasi Bottakselle tien sarjan ehdottomaan kärkitalliin.

- Nicon kanssa ei käyty edes keskusteluja. Oli erittäin vaikeaa löytää oikea kuljettaja, mutta teimme päätöksen ajan kanssa ja lopulta saimme talliin juuri oikean kaverin, Wolff kertoi motorsport.comille.

- Aiemmin uskoin siihen, että tallikaverusten välinen kiivas taistelu olisi tallille hyväksi, koska he kirittäisivät toisiaan. Uskon oppineeni sen, ettei se ole luultavasti totta – tarvitsemme kaksi huipputason kuljettajaa, mutta heidän keskinäinen kilpailunsa ei tulisi muuttua kiistoiksi auton ulkopuolella.

Wolff katsoo Bottaksen ja Hamiltonin välisen harmonian olleen ratkaiseva tekijä tallin voittoisassa taistelussa Ferraria vastaan.

- Kuljettajiemme välinen kumppanuus ja ajattelutapa teki meistä vahvempia, sekä tarjosi meille avoimen ja rehellisen ilmapiirin. Saimme myös nopean mutta vaikean automme toimimaan, koska kaksikko teki yhdessä töitä niin hyvin.

- Valtterin ja Lewisin välinen dynamiikka auttoi meitä kehittämään autoa tehokkasti ja sai meidät voittamaan kaksi mestaruutta, joten en kadu sekuntiakaan sitä, missä olemme tänään, Wolff alleviivasi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.