F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Mercedes-pomo Toto Wolff otti voimakkaasti kantaa Ferrarin karmivaan tilanteeseen – osoittaa sormella ”tiettyjä tahoja”

5:02
Videolla Belgian GP:n aika-ajon ratkaisuhetket.

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan Ferrarin raju alamäki on huono juttu koko F1:n kannalta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Belgian GP suorana 28.-30.8.
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1:n tämän viikonlopun isoin puheenaihe on liittynyt Ferrariin. Italialaistalli oli tuloslistan häntäpäässä Belgian GP:n harjoituksissa, eikä tallin vauhti parantunut myöskään lauantain aika-ajoissa. Charles Leclerc lähtee sunnuntain kisaan ruudusta 13. Sebastian Vettel on pykälää alempana.

Ferrari on ollut alamäessä koko alkukauden ajan. Tämä fakta ei miellytä edes italialaistallin vanhaa kilpakumppania Mercedestä.

– Ferrari on ikoninen brändi ja heidän pitäisi taistella kärkisijoista. Ei ole F1:lle hyvä juttu, etteivät he ole kärkitaistossa, Mercedeksen tallipäällikkö Wolff sanoi lauantain aika-ajojen jälkeen.

Wolff lähettikin myötätuntoa Ferrarin intohimoisille faneille.

– Kysymykset kääntyvät siihen, että mitä prioriteetteja Ferrarilla on ollut, ja mistä suorituskyvyn puute on todellisuudessa peräisin. Tifosit eivät ansaitse tätä.

Mercedes-pomo antoi lopulta varsin voimakkaan puheenvuoron Ferrarista. Wolff ei puhunut aiheesta kuin diplomaatti, vaan hän otti esille myös syyttävän sormen.

– On ehkä väärin sanoa, että mitkä Ferrarin prioriteetit ovat olleet, koska se vetää koko Ferrarin mukaan tähän. Kyse on enemmänkin tallista ja sen sisällä tiettyjen henkilöiden päätöksistä, Wolff murjaisi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja