Mercedes-pomo Toto Wolff otti voimakkaasti kantaa Ferrarin karmivaan tilanteeseen – osoittaa sormella ”tiettyjä tahoja”

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan Ferrarin raju alamäki on huono juttu koko F1:n kannalta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Belgian GP suorana 28.-30.8.
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1:n tämän viikonlopun isoin puheenaihe on liittynyt Ferrariin. Italialaistalli oli tuloslistan häntäpäässä Belgian GP:n harjoituksissa, eikä tallin vauhti parantunut myöskään lauantain aika-ajoissa. Charles Leclerc lähtee sunnuntain kisaan ruudusta 13. Sebastian Vettel on pykälää alempana.

Ferrari on ollut alamäessä koko alkukauden ajan. Tämä fakta ei miellytä edes italialaistallin vanhaa kilpakumppania Mercedestä.

– Ferrari on ikoninen brändi ja heidän pitäisi taistella kärkisijoista. Ei ole F1:lle hyvä juttu, etteivät he ole kärkitaistossa, Mercedeksen tallipäällikkö Wolff sanoi lauantain aika-ajojen jälkeen.

Wolff lähettikin myötätuntoa Ferrarin intohimoisille faneille.

– Kysymykset kääntyvät siihen, että mitä prioriteetteja Ferrarilla on ollut, ja mistä suorituskyvyn puute on todellisuudessa peräisin. Tifosit eivät ansaitse tätä.

Mercedes-pomo antoi lopulta varsin voimakkaan puheenvuoron Ferrarista. Wolff ei puhunut aiheesta kuin diplomaatti, vaan hän otti esille myös syyttävän sormen.

– On ehkä väärin sanoa, että mitkä Ferrarin prioriteetit ovat olleet, koska se vetää koko Ferrarin mukaan tähän. Kyse on enemmänkin tallista ja sen sisällä tiettyjen henkilöiden päätöksistä, Wolff murjaisi.

Lue myös:

    Uusimmat