Ferrarin ja Mercedeksen välillä kipinöi – Mattia Binotto vastasi Toto Wolffin tylytykseen: "En ole se, joka sanoo hänelle kyllä"

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ilmaisi viime viikolla ”huolensa” Ferrarin nykytilanteesta, kun hän laukoi kovia kommentteja muun muassa italialaistallin johtohenkilöistä. Wolff on kritisoinut ääneen Ferrarin tallipäällikköä Mattia Binottoa aiemminkin. Nyt Binotto vastasi Wolffin tylytykseen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 4.-6.9.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Wolff avautui aiheesta Motorsport-Magazin.com:n haastattelussa.

– Ferrari on ikoninen brändi ja heidän pitäisi olla mukana kärkitaistelussa. Nykytilanne ei ole hyvä F1:n kannalta, Wolff totesi, viitaten italialaistallin isoihin ongelmiin.

– On väärin sanoa, että Ferrarin prioriteetit ovat olleet vääriä, koska se vetää koko yhtiön mukaan. Kyse on enemmänkin siitä, millaisia päätöksiä tallin johdossa on tehty – tiettyjen henkilöiden toimesta.

Tämä viesti tulkittiin niin, että Wolff ohjasi kritiikkinsä Binotton suuntaan.

Corriere Della Seran haastattelussa Binottolta kysyttiin, miksi Wolff on niin ”vihainen” häntä kohtaan?

– Ensinnäkin, meidän johtamistapamme eroavat toisistaan. En koskaan puhu muista.

– Ja koska Ferrari on Ferrari, kaikki haluavat sanoa sanottavansa. Hänelle Ferrari on ilmiselvästi hyvin spesiaali juttu.

– Lopuksi, olen niitä harvoja, jotka eivät sano hänelle ”kyllä” jokaiseen asiaan, Binotto vastasi.

Tällä Binotto viittasi muun muassa siihen, millaisessa roolissa Wolff on "F1:n kulisseissa". Mercedeksellä ja Ferrarilla on ollut omat sanaharkat muun muassa uuteen Concorde-sopimukseen liittyen.

Lue myös:

    Uusimmat