Mercedes mysteerivikojen kanssa Ferrarin kotikentälle: ”Emme ole vielä oppineet ymmärtämään niitä”

Mercedes ei ole vielä tallipomo Toto Wolffin mukaan analysoinut kahden moottorinsa hajoamista, kun F1-sarja siirtyy pikavauhtia Belgiasta Italiaan uutta kisaviikonloppua varten.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 6.-8.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kauden viimeinen kehitysversio aiheutti Mercedekselle harmaita hiuksia, mutta tehdastiimi selvisi kisasta ilman ongelmia. Valtteri Bottas kertoi tosin säästelleensä moottoriaan Belgian kisan lopussa.

Huolet nousivat esiin, kun ensin Racing Pointin Sergio Perezin autossa ollut uusi Mercedes-moottori laukesi perjantain harjoituksissa. Seuraavaksi Robert Kubican Williamsin mylly hajosi aika-ajojen alussa lauantaina.

Mercedeksellä oli pelkoa saman toistumisesta Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen autoissa, mutta kisassa tämä ei juuri näkynyt.

– Ei se kamalasti haitannut meitä. Vähän kylläkin, kommentoi tallipäällikkö Toto Wolff Motosport.comin mukaan.

– Emme ottaneet mitään riskejä kisassa, muttei se toki ollut mukava tilanne. Viat näyttivät erilaisilta emmekä ole vielä analysoineet ja oppineet ymmärtämään niitä, Wolff myönsi.

Mercedes näytti häviävän Ferrarille suoranopeuksissa Belgiassa ja saman odotetaan jatkuvan myös toisella voimaradalla Italian Monzassa.

Lue myös:

    Uusimmat