Mercedes-pomo huokaisi: Kanadan kisasta olisi voinut tulla katastrofi – "Olimme onnekkaita"

Mercedeksen urheilujohtaja Toto Wolff myöntää, että viime F1-kisasta Kanadassa olisi voinut tulla hopeanuolille katastrofi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Ranskan GP suorana 21.-23.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Ranskan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Lewis Hamilton piti Mercedes-lipun korkealla voitollaan – Ferrarin Sebastian Vettelin saaman viiden sekunnin aikarangaistuksen jälkeen – ja Valtteri Bottas ajoi neljänneksi.

Kumpikin Mersu-kuski kärsi aiemmin kyseisen viikonlopun aikana auton luotettavuusongelmista. Pirullisempaan paikkaan osumalla ne olisivat voineet vesittää viikonlopun.

– Kanada oli jonkinlainen herätys meille. Sen jälkeen, kun luotettavuus oli ollut todella hyvää ensimmäisissä kuudessa kisassa, koimme joukon ongelmia (Kanadan) viikonlopun aikana. Lähes kaikki niistä olivat omaa perua – niin ongelma bensansyöttöjärjestelmässä Valtterin autossa ensimmäisissä harjoituksissa kuin hydraulinen vuoto Lewisin autossa, joka meidän täytyi korjata aamulla ennen kisaa, Wolff sanoi The Checkered Flagin mukaan.

– Olimme onnekkaita, että nuo luotettavuusongelmat ilmaantuivat, kun meillä oli yhä mahdollisuus ratkaista ne. Me kuitenkin tiedämme, että ne olisivat helposti voineet pilata viikonloppumme. On mekaanikkojemme erinomaisten taitojen ansiota, että niin ei käynyt, Wolff huokaisi.

F1-sirkus on siirtynyt nyt Ranskaan, jossa kaasutellaan tänä viikonloppuna.

– Odotamme uutta kovaa taistelua Ranskassa. Radassa on joitain samankaltaisuuksia Montrealin kanssa ja pitkät suorat ovat meille haaste, Wolff sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat