Mercedeksen lupaava vauhti sai Valtteri Bottaksen myhäilemään – "En näe mitään syytä, miksi se ei olisi mahdollista"

Valtteri Bottas piti nopeinta vauhtia perjantain toisissa vapaissa harjoituksissa. Mercedeksen vauhti antoi suomalaiskuskille positiivisia lupauksia lauantain aika-ajoja ajatellen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kiinan GP suorana 12.-14.4.
La: 3. harjoitukset klo 05.55, aika-ajot klo 08.55, ennakkotunnelmat klo 08.00
Su: Kiinan GP klo 09.10, ennakkotunnelmat klo 08.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Bottas kellotti toistaiseksi kisaviikonlopun nopeimman ajan toisissa harjoituksissa. Bottas pysäytti kellon aikaan 1.33,330, mikä oli 0,027 sekuntia nopeampi kierros kuin Ferrarin Sebastian Vettelillä. Perjantain harjoitukset veivät Mercedeksen autoa parempaan suuntaan.

– Saimme autoa kyllä paremmaksi päivän aikana. Olosuhteet voivat aina muuttua sitten, miten viikonloppu etenee, mutta saatiin auto ihan hyväntuntuiseksi ja sitä oli kiva ajaa. Vauhtikin oli ihan kohdillaan toisissa harjoituksissa, Bottas summaa perjantain harjoituksia.

Mercedes piti hurjaa vauhtia kauden avauskilpailussa Australiassa, mutta Bahrainissa Ferrari oli Mercedestä nopeampi. Bottas ei halua kuitenkaan mennä liikaa asioiden edelle, mutta uskoo Mercedeksen olevan Kiinassa jälleen aivan kärkivauhdissa.

– Se on aina vaikea sanoa perjantaina, mutta en näe mitään syytä, miksi se ei olisi mahdollista. Pitkät ja lyhyet vedot menivät hyvin, mutta tämä on vain perjantai. Kaksi seuraavaa päivää ovat ne, jotka merkkaavat, ja niihin pitää hyvät säädöt ja hyvä vauhti, Bottas toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat