Valtteri Bottas odottaa Red Bullilta iskua – uskoo itse löytävänsä vielä paljon vauhtia

Mitä Bahrainin GP:ssä kannattaa seurata mestaruuksien varmistuttua? C Moren formuladuo kertoo suorassa lähetyksessä 7:27
Ossi Oikarinen ja Niki Juusela tiivistivät perjantain harjoitusten annin MTV Uutiset Livessä.

Valtteri Bottas totesi hukanneensa perjantain molemmissa harjoituksissa aikaa, mikä näkyy erona tallikaveri Lewis Hamiltoniin. Mercedes-kuski odottaa Red Bullilta hyvää vauhtia Bahrainissa.

Bottas oli iltapäivällä toinen ja alkuillasta kolmas Hamiltonin kärkiaikoihin päättyneissä treeneissä. Bahrainissa ensimmäiset harjoitukset ajettiin tuttuun tapaan huomattavasti aika-ajoja ja kisaa lämpimämmissä olosuhteissa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 27.–29.11.
Pe: 2. harjoitukset klo 16.55.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Bahrainin GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

– Ei ihan mikään helppo perjantai. Kummassakin sessiossa oli ruuhkaa ja pikkumokia siellä täällä, mutta se kuuluu aina perjantaihin, Bottas tiivisti päivän.

– Mutta ei ole mitään huolta. Olen oppinut tämän kauden aikana, että aika-ajossa se vasta merkkaa. Silloin pitää iskeä. Uskon, että vauhtia löytyy meillä tiimiä sekä minulla itselläni.

Bahrainissa olosuhteet ovat varsin erilaiset kuin Euroopan syyssäässä ajetuissa kisoissa. Jos viimeksi renkaisiin oli vaikea saada lämpöä, niin nyt kuskeilla riittää työtä renkaiden ylikuumenemisen estämisessä.

– Katsotaan huomenna, että kuinka lähellä Red Bull on. Tänään näytti aika hyvältä, Bottas kommentoi Max Verstappenin edustaman kilpailijatallin menoa.

– Uskon, että Red Bull on mukana taistelussa. Heillä näyttää menevän hyvin näissä lämpötiloissa.

Lue myös:

    Uusimmat