Ongelmat piinaavat Lewis Hamiltonia – "Keskityn selvittämään, mikä helvetti autoani vaivaa"

Mercedeksen Lewis Hamilton ei ollut tyytyväinen autoonsa perjantain vapaiden harjoitusten päätteeksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kiinan GP suorana 12.-14.4.
La: 3. harjoitukset klo 05.55, aika-ajot klo 08.55, ennakkotunnelmat klo 08.00
Su: Kiinan GP klo 09.10, ennakkotunnelmat klo 08.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Hamilton piti ensimmäisissä harjoituksissa toiseksi nopeinta vauhtia, mutta myöhemmin päivällä Hamilton jäi neljänneksi, kun hänen suomalainen tallitoveri Valtteri Bottas ajoi nopeimman ajan. Hamilton jäi Bottaksen kärkiajasta peräti 0,7 sekuntia. Brittikuski valitteli harjoitusten jälkeen autonsa ajettavuutta.

– Keskityn vain selvittämään, mikä helvetti autoani vaivaa. Minulla oli vaikeuksia autoni kanssa tänään, joten meillä on paljon töitä tehtävänä. Varsinkin minun puolellani, sillä Valtteri näytti paljon varmemmalta oman autonsa kanssa, Hamilton toteaa F1:n verkkosivuilla.

Hamiltonin tallitoveri Bottas oli itse tyytyväinen omaan autoonsa, mutta brittikuski ei tuntenut oloaan mukavaksi. Hamilton painottaakin, että tallilla on vielä rutkasti töitä tehtävänään, jotta brittikuski saisi säädöt mieleisikseen aika-ajoihin mennessä.

– Teemme tänään ahkerasti töitä, jotta voimme hienosäätää autoa, ja toivottavasti olla nopeampia huomenna. Auto on tarpeeksi nopea kilpaillakseen kärjessä, mutta meidän pitää vain löytää oikeat säädöt, Hamilton sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat