Mainos

Menetkö oikeasti yökerhoon "vain" tanssimaan vai haetko seuraa? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Menetkö oikeasti yökerhoon "vain" tanssimaan, vai odotatko salaa, että joku tulisi juttelemaan tai kehumaan?" kyselee nimimerkki Mietteliäs.

Näin naisraati vastasi!

"Hä?! Minä menen baariin viettämään kavereiden kanssa aikaa."
– 36, naimisissa

"Kerran yksi mies kehui koko illan, teki itseään tykö ja tuijotti rakastuneesti. Koskaan ei ole ahdistanut niin paljon. Jos haluaisin seuraa, en hakisi sitä känniläisten keskeltä yökerhosta. Jos nainen ei vaikuta kiinnostuneelta, tehkää palvelus, jatkakaa matkaa."
– 30, parisuhteessa

”Hirveän hyvä kysymys. Kyllä lähtökohtaisesti menen tanssimaan ja juomaan, mutta toki sitä olisi siinä sivussa ihan kiva testata markkina-arvonsakin. Sanotaanko niin, että en pistä pahakseni, jos joku vähän kehaisisi, mutta pitää osata myös perääntyä, jos nainen antaa ymmärtää, ettei pitempiaikainen jutustelu nyt kiinnosta. Usein sitä nimittäin kuitenkin haluaa keskittyä ihan vaan kavereiden seuraan.”
– 31, sinkku 

"Kun pääsen yökerhoon muutaman kerran vuodessa tanssimaan, silloin todellakin haluan vain tanssia ja nauttia musiikista, enkä kuunnella humalaisten miesten puheita. Jos mies erehtyy tulemaan juttelemaan kesken lempikappaleeni, en voi vastata seurauksista. Joten miehet, kyllä, yökerhoon voi mennä vain tanssimaan! Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteivät naiset nauttisi miesten huomiosta, mutta joskus vain kunnon tanssiminen vie voiton."
– 25, avoliitossa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.