Miten voisin löytää satunnaista seksiseuraa? Naiset vastaavat

Miten pyydän lisää seksiä parisuhteessa? 1:07
Haluaisin suhteessani enemmän ja erilaista seksiä. Miten ottaisin asian esiin? Kysymykseen vastaa seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen Kaalimadolta.

Juttusarjassa naiset vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Haluaisin satunnaista seksiä. Miten lähestyä naista? Kuinka rohkeasti tytöltä uskaltaa kysyä seksiä esimerkiksi baarissa ilman, että leimataan pervoksi?" kysyy nimimerkki Niin että vaan.

Näin naisraati vastasi

"Älä ainakaan suoraan mene seksiä anelemaan. Nainen pitää hurmata ja vietellä ennen kuin voit kysyä 'meille vai teille?'"
– 28, kihloissa

"Kysymällä suoraan. Turha sitä on höpötellä niitä näitä, jos haluaa pelkkää seksiä."
– 31, parisuhde

"Satunnaiseen seksiin ei ole saloja. Kaikki naiset eivät sitä halua. Minut kyllä on sytyttänyt mies, joka tekee aloitteen, ja jos hänen kanssaan synkkaa, niin miksi ei. Nykyinen parisuhde alkoi miehen ehdottelusta. Hän ei jättänyt kertaan, kun jutteli, vaan etsi minut sosiaalisesta mediasta. Siellä viestitteli, kunnes annoin mahdollisuuden nähdä uudestaan. Tarpeeksi kun näki vaivaa, niin sytyin. En etsinyt mitään vakavaa, seksisuhteesta parisuhteeksi. Minulle seksi on luottamusta, joten tässä asiassa me olemme kaikki yksilöitä."
– 24, parisuhteessa

"Naisen pitää tuntea olevansa haluttu, ja miehen täytyy osata näyttää tämä. Ei seksiä pyydetä! Katso naista kuin et saisi silmiäsi irti hänestä, ja osta drinkki. Opettele suutelemaan hitaasti ja nautinnollisesti. Kun kerran toimit oikein ja palkitset naisen vielä sängyssä, niin kyllä riittää vientiä. Eikä tarvitse olla mikään Mr. Finland. Kun kääntää katseensa omasta navasta toiseen ihmiseen ja antaa hyvän fiiliksen näkyä silmistä, niin onni on taattu."
– 41, naimisissa

"En nyt lähtisi ensimmäisenä kyselemään seksin perään, siitä tulee vähän limainen mielikuva. Tarjoa nyt ainakin drinkki! Muista kuitenkin, että kenelläkään ei ole velvollisuutta hypätä sen drinkinkään jälkeen sänkyyn kanssasi. Eniten etoo miehet, jotka suuttuvat, kun heille sanoo ei. Kikka on löytää samanhenkinen ja samoilla ajatuksilla liikkeellä oleva nainen. Kehuilla pääsee pitkälle."
– 34, parisuhteessa

Lue kaikki lifestyle-aiheista!​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat