Miksei mies halua olla kanssani "vain ystävä"? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Yllä oleva video paljastaa, miten mies lähetsyy naista, josta on kiinnostunut!

"Miksi mies, jonka olen tuntenut yli vuoden työn puolesta, ei halua olla tekemisissä vapaa-ajalla? Siis kaverimielessä. Olettaako hän, että haluan jotain enemmän, vaikka olen naimisissa?" kysyy nimimerkki Kaveria vailla.

Näin miesraati vastasi

"Miksi olisi, jos olet vakavassa parisuhteessa? Hän ehkä pelkää, että miehesi suuttuu. Tai hän voi pelätä, että haluaisit häntä, eikä hän halua aiheuttaa ongelmia parisuhteeseenne. Miksi sinun mielestä miehen edes pitäisi silloin olla tekemisissä kovasti kanssasi? Mieti ensin omat tarkoitusperäsi ja tee ne selväksi kaikille."
– 43, naitu ennenkin

"Nyt en täysin ymmärtänyt kysyjää. Miksi kenenkään pitäisi viettää vapaa-aikaansa työkavereiden kanssa? Jospa miehellä on parempia kavereita ja mukavampaa tekemistä, tai hän haluaa erottaa työn vapaa-ajasta. Voi toki olla, ettei hän yksinkertaisesti ole kiinnostunut sinusta. Minulla on koko työurani aikana ollut vain muutama työkaveri, joiden kanssa olen viettänyt edes muutaman tunnin vapaa-ajalla. Usko pois, monille työ on vain välttämätön paha, joka halutaan unohtaa heti työajan jälkeen."
– Herra 47, naimisissa ja palkkatöissä

"Ehkä mies on ujo? Monet myös vetävät tiukan rajan siihen, että työasiat töissä ja vapaa-ajalla sitten kokonaan muut kuviot. Toki se on mahdollista, että hän olettaa, että haluat jotain enemmän, mutta lähtökohtaisesti se ajatus, että mies ja nainen eivät voisi olla tekemisissä ilman jonkinlaista romantiikkaviritteistä asetelmaa, on karkeasti arvioiden ehkä 1400-luvulta. Kannattaa laittaa miehelle vaikkapa rentoa viestiä, joka alkaa asian selvästi tehden esimerkiksi sanoilla 'hei kaveri'."
– 36, sinkku

"Asia voi olla myös päinvastoin. Hän ei ehkä osaa myöskään olla naisen kanssa työn ulkopuolella ja kokee sen vaikeaksi."
– 36, sinkku


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja