Menestyneen yrityksen perustanut Sara tarvitsee aamuisin aikaa ajatella – tämän erikoisen asian miljardööri tekee aina ennen töihin menoa

Miljardööri paljastaa saavansa parhaat ajatuksensa auton ratissa. 

Sara Blakely on miljardööri, piinkova bisnesnainen, kirjailija ja suunnittelija. Blakely on perustanut supersuositun muotoilevia alusvaatteita valmistavan Spanx-yhtiön.

LinkedInin perustajiin kuuluvan Reid Hoffmanin podcastissa 47-vuotias Blakely paljasti ajattelevansa selkeimmin auton ratissa. Ongelma piilee kuitenkin siinä, että tämä neljän lapsen äiti asuu niin lähellä toimistoaan, ettei työmatka yksinkertaisesti riitä ajatusten selkiyttämiseen.

Niinpä Blakely kertoi haastattelussa varaavansa aamuihinsa aikaa "feikkityömatkalle".

– Olen tunnistanut, missä parhaat ajatukseni syntyvät, ja se tapahtuu autossa. Ja asun todella lähellä Spanxia, joten luon luonut jotain, mitä ystäväni kutsuvat "feikkityömatkaksi". Nousen ylös tuntia aiemmin kuin minun pitäisi mennä Spanxille ja ajan ympäriinsä päämäärättömästi Atlantassa, jotta saan ajatella, nainen selittää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Blakely kertoo jopa keksineensa Spanxin nimen auton ratin takana.

Hoffman totesi idean kuulostavan oudolta, mutta kiehtovalta.

– Sara tietää, että hän ajattelee parhaiten autossa. Joten hän luo tarkoituksella aikaa ja tilaa – ensimmäisenä joka aamu – ollakseen avoin uusille ideoille, Hoffman totesi.

VIDEO: Mindfulness-kouluttaja Rasmus Hougaard kertoo, miten saat päivästäsi tuottoisamman.

Lähde: Whimn

Lue myös:

    Uusimmat