Meneekö tämä jo yli? Cristiano Ronaldo paljasti reaktionsa 10-vuotiaan poikansa Coca-Colan juontiin

Kertomukset toisensa perään ovat alleviivanneet käsitystä Cristiano Ronaldosta tinkimättömänä harjoittelijana, joka ei jätä huippu-urheilijana kiveäkään kääntämättä. Jalkapallon supertähteä ärsyttääkin, kun hän näkee 10-vuotiaan poikansa tekemässä huononlaisia valintoja urheilijan polulla.

10-vuotias Cristiano Ronaldo junior on jo ehtinyt ihastuttaa taidoillaan Juventuksen akatemiassa. Juniorin Juventuksessa pelaava isä Cristiano Ronaldo vastasi kuitenkin kieltävästi, kun häneltä kysyttiin, onko hänen pojallaan se, mitä vaaditaan huippujalkapalloilijaksi.

– Ei vielä. Olen joskus kova hänen kanssaan, koska hän juo toisinaan Coca-Colaa ja Fantaa, ja se ärsyttää minua, Ronaldo latasi Globe Soccer Awards -palkintogaalassa Dubaissa.

Ronaldo toivoisi poikansa ravinnon olevan terveellistä.

– Väännän hänen kanssaan, kun hän syö sipsejä ja ranskalaisia ja kaikkea. Hän tietää, etten pidä siitä.

Viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja näkee kuitenkin juniorissaan potentiaalia ja kuvailee tätä nopeaksi ja isoksi pojaksi. Yhtä lailla isä tietää, etteivät nämä avut pelkästään riitä.

– Kerron hänelle kaiken aikaa, että vaaditaan paljon omistautumista ja paljon kovaa työtä.

– Joskus kun olemme kotona, sanon, että "käy juoksemassa vähän juoksumatolla", ja sen jälkeen sanon, että "mene nyt kylmäaltaaseen palautumaan, jotta pystyt tekemään tämän huomenna uudelleen". Hän saattaa kuitenkin vastata: "Isi, vesi on niin kylmää, etten halua."

Ronaldo sanoo silti ymmärtävänsä poikaansa, joka on vasta 10-vuotias. Vaikka hän haluaisi juniorista ammattilaisjalkapalloilijan, hän ei painostaa jälkikasvuaan asiassa.

– Jos kysyt minulta, haluanko sitä, niin kyllä, haluan, mutta hän tekee, mitä ikinä hän haluaa. Jos hän haluaa olla vaikka lääkäri, haluan vain hänen ajattelevan, että "minun täytyy olla paras", Ronaldo kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat