Mel Gibson avautuu romahduksista, alkoholista ja uhkauspuheluista – "Tekisin kaiken toisin"

Braveheart- ja Tappava ase -elokuvista tuttu näyttelijä on päätynyt otsikoihin välillä kyseenalaisistakin syistä.

Australialaisnäyttelijä, Oscar-voittaja Mel Gibson, 60, puhui tuoreessa Seven-tv-kanavan haastattelussa muun muassa julkisuudesta, sen vaatimasta hinnasta, alkoholiongelmistaan ja julkisista hermoromahduksistaan.

– Tekisin kaiken toisin. Mutta se kaikki on jo historiaa, hän sanoo haastattelussa The Daily Telegraphin mukaan.

– Kuvitelkaa elämänne huonoin hetki puhelimessa, se, että se nauhoitetaan ja soitetaan koko maailmalle, Gibson avautuu ex-tyttöystävä Oksana Grigorievalle soittamistaan uhkailupuheluista.

Gibson lisää, että puhelu ei ollut millään tapaa julkinen.

– En noussut puhujapönttöön ja soittanut puhelua puhuen mikrofoniin. Mutta sellaista sattuu, tiedäthän? Se ja kaikki muu on menneisyyttä. Olen vielä hengissä.

– Ei ole sen arvoista, että kieriskelisin itsesäälissä murehtien menneitä tapahtumia. Se nimittäin vaikuttaa nykyhetkeen ja tulevaisuuteen, Gibson sanoo.

Gibsonin ohjaama The Hacksaw Ridge saa ensi-iltansa Suomessa 18. marraskuuta.

– Asiat ovat vain menneet niin. Olen joutunut luopumaan yksityisyydestäni. Enkä tule saamaan sitä enää takaisin, Gibson avautui.

– Elän ja hengitän edelleen. Julkisuus on jotain sellaista, mikä on minun hallitsemattomissani.

Mel Gibson seurustelee tällä hetkellä 26-vuotiaan Rosalind Rossin kanssa. Ross on raskaana, eli Gibsonista on tulossa yhdeksättä kertaa isä.

Gibson ja Ross tapasivat vuoden 2015 alussa, kun käsikirjoittajana työskennellyt Ross haki töitä näyttelijän tuotantoyhtiöstä. Pari aloitti tapailun seuraavana kesänä ja heidät nähtiin julkisesti ensimmäisen kerran yhdessä Golden Globe -gaalassa.

Mel Gibsonilla on seitsemän lasta avioliitostaan Robyn Mooren kanssa, josta hän erosi vuonna 2006. Heidän nuorin poikansa on 17-vuotias Thomas. Lisäksi Gibsonilla on kuusivuotias Lucia-tytär Oksana Grigorievan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat