Mel B loukkaantui vakavasti – käsi paketissa ja kylkiluita hajalla

Spice Grils -tähti sai lukuisia murtumia vartaloonsa.

Melanie "Mel B" Brown toipuu vakavasta loukkaantumisesta sairaalaoloissa. Spice Girls -yhtyeestä tuttu laulaja on loukannut kätensä sekä murtanut kaksi kylkiluutaan. Brown joutui kätensä vuoksi leikkaukseen.

Pop-tähti ei ole vielä paljastanut, miten hän itsensä loukkasi. Mel B jakoi Instagram-tilillään kuvan kätensä ympärille kiedotun kipsin kanssa ja kiitteli sairaalan työntekijöitä saamastaan hoidosta.

– Oikea käsivarteni on täynnä tikkejä ja koitan olla liikkumatta parantaakseni kylkiluuni, Brown kirjoitti julkaisuun, ilmoittaen samalla kirjakiertueensa lykkääntyvän loukkaantumisen vuoksi.

Brownin ei tarvinnut parannella haavojaan yksin, vaan hän sai vieraaksi laulajaystävänsä. Pop-tähti jakoi tilillään videoluupin, jossa Spice Girls -yhtyeen jäsenet Emma Bunton, Geri Halliwell ja Melanie Chisholm ovat kokoontuneet Brownin sairaalasängyn ympärille.

– Kun parhaat ystäväsi saapuvat sairaalaan halausten, naurun ja rakkauden kera, Mel B hehkutti julkaisun yhteydessä.

Spice Girls ilmoitti viime kuussa palaavansa konserttilavoille. Yhtye kiertää ensi kesänä Britanniassa stadioneilla. Yhtyeen viides jäsen Victoria Beckham ei ole mukana kiertueella, vaan Spice Girls esiintyy kesän konserteissa nelikkona.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat