Victoria Beckham edusti ensimmäistä kertaa Spice Girls -yhtyeen paluun jälkeen: "Rakastan työtäni"

Victoria Beckham keskittyy laululavoille palaamisen sijaan muotisuunnitteluun.

Legendaarinen 90-luvun tyttöbändi Spice Girls ilmoitti kauanodotetusta paluustaan viime viikolla. Yksi kuitenkin puuttuu, sillä Victoria Beckhamia ei nähdä esiintymässä vanhan yhtyeensä kanssa. Alkuperäisjäsenet Mel B, Mel CEmma Bunton ja Geri Horner nähdään Britannian kattavalla stadionkiertueella ensi kesänä.

Backham nähtiin viikonloppuna punaisella matolla People's Choice Awards -gaalassa, jossa hänet palkittiin muoti-ikonin palkinnolla. Entinen pop-tähti vihjaili, että hänen uransa muotisuunnittelijana on tärkeämpi, kuin esiintyminen yhtyeen kanssa.

– Spice Girlsien kanssa kyse oli tyttövoimasta ja nyt kyse on naisten voimaannuttamisesta muodin avulla, Beckham maalaili punaisella matolla.

Beckham jatkoi hehkuttamalla palkinnon merkitystä hänelle. Hän on ensimmäinen, joka saa muoti-ikonin palkinnon People's Choice Awards -gaalassa. Samalla muotisuunnittelija juhlistaa kymmenen vuotta kestänyttä taipalettaan alalla.

– Rakastan työtäni, ja että olen saanut mahdollisuuden voimaannuttaa naisia mallistojeni kautta, Beckham hehkutti.

Aiemmin sunnuntaina Bckhamin leiri oli joutunut kieltämään Mel B:n väitteen, että hänet nähtäisiin kuin nähtäisiinkin lavalla entisen yhtyeensä kanssa. Mel B lupaili, että Beckham esiintyisi Spice Girlsien kanssa Lontoon Wembley Stadionilla 14. päivä kesäkuuta.

– Victoria teki kolme päivää sitten lausunnon, että häntä ei nähtäisi tyttöjen kanssa kiertueella. Tilanne pysyy samana, hän ei ota osaa kiertueeseen, Beckhamin edustajat kommentoivat The Sun -lehdelle.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat