Mel B juhli tyttärensä valmistumista – Eddie Murphyn äiti paikalla

Mel B:n Angel tytär jätti ala-asteen taakseen.

Spice Girls -tähti Mel B juhlisti tyttärensä Angelin valmistumista ala-asteelta. Angelin isä Eddie Murphy ei ollut paikalla, mutta Murphyn äiti oli saapunut paikalle tukemaan lapsenlastaan. Väitteiden mukaan Murphy ei ole kiinnostunut pitämään yhteyttä lapseensa.

Isän poissaolo ei juhlatunnelmaa näyttänyt latistavan. Mel B:n Instagram-tilille julkaistussa kuvakollaasissa ylpeä äiti ylistää tytärtään.

Kuvissa nähdään Mel B innoissaan Angelan kanssa, pop-tähden tytär poseeraamassa ystäviensä vierellä sekä iloinen isoäiti Angela kainalossaan.

– Onnea tyttärelleni Angelille, hyvää valmistujaispäivää rakkaani! Olet kasvanut niin paljon. Maailman on paras olla varuillaan, sillä hän on nero! Mel B kirjoitti.

Eddie Murphy ja Mel B seurustelivat vuonna 2006. Murphy jätti Mel B:n tämän ollessa viisi kuukautta raskaana, odottaen Angelia. Angelin lisäksi Mel B:llä on kaksi muuta tytärtä. 19-vuotias Phoenix, jonka laulaja sai Jimmy Gulzarin kanssa ja 6-vuotias Madison, jonka isä on Stephen Belafonte.

Mel B ja Belafonte kävivät hiljattain läpi myrskyisän eron. Entinen pariskunta jakaa aikansa tyttärensä Madisonin kanssa, mutta Belafonte koitti saada oikeudesta luvan tavata myös Angelia, joka ei ole hänen tyttärensä. 

Mel B on koittanut pitää Angelin visusti erossa Belafontesta. Laulajan mukaan hänen entinen miehensä oli väkivaltainen kaksikon 10-vuotta kestäneen liiton aikana.

Lähde: DailyMail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja