Mekko Jeremy Clarksonin kasvoilla? The Grand Tour -kolmikko myy erikoisia fanituotteita

The Grand Tour -ohjelman juontajakolmikon nimissä avattiin nettikauppa, joka myy mitä kummallisimpia tuotteita.

Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond ovat laajentaneet vaatebisnekseen. Drivetribe-verkkokauppa myy kolmikon kasvoilla epätavallisempia fanituotteita.

Kaupasta voi muun muassa ostaa mekon "naiselle, jolla on jo kaikkea". Valkoiseen mekkoon on printattu jättimäinen mustavalkoinen Jeremy Clarksonin kasvokuva.

Mekon lisäksi kaupasta saa muun muassa urheilurintaliivit, joissa toisen rinnan kohdalla on Mayn kasvot ja toisen kohdalla Hammondin. Hammondin ja Mayn kasvoilla varustettuja tuotteisiin kuuluu myös joogahousut.

Kaupassa ei ole kuitenkaan pelkkiä härskejä tuotteita, vaan halukkaat voivat ostaa myös Clarksonin kasvoilla varustettuja sukkia sekä täysin normaaleja t-paitoja.

– Grand Tour myy sukkia Jeremy Clarksonin kasvoilla. En ole varma haluanko sukat, jotka huutavat "VOIMAA" minulle jatkuvasti, yksi Twitter-käyttäjä pohti.

Clarkson, May ja Hammond siirtyivät BBC:ltä Amazonille, kun Clarkson sai potkut lyötyään Top Gear -ohjelman parissa työskennellyttä tuottajaa. Kolmikko on tuottanut The Grand Tour -ohjelmaa Amazonille kahden kauden verran.

Lue myös:

    Uusimmat