Video: Silminnäkijä kuvasi entisen Top Gear -tähden miljoonakolarin – pakeni palavasta autosta

Suosittu juontaja kolaroi pahasti yli kahden miljoonan euron luksusauton. Silminnäkijä kertoo tapahtuneesta Mirror-lehdelle.

Auto-ohjelma Top Gearin juontajana tunnetuksi tullut Richard Hammond, 47, ajoi rajusti ulos kuvatessaan uutta ohjelmaansa Sveitsissä. Silminnäkijä oli kuvannut onnettomuuden ja ladannut sen videopalvelu YouTubeen. Onnettomuus tapahtui lähellä St. Gallen kaupunkia Koillis-Sveitsissä.

Silminnäkijä kertoo Mirror-lehden haastattelussa, miten Hammond oli ajautunut onnettomuuteen ja kivunnut ulos palavasta autosta.

– Hän törmäsi nopeusrajoituskylttiin ja pyörähti rinteen alla olevalle pellolle. Auto suistui noin 6 metrin matkan ja kellahti päälaelleen. Näin miten kuljettaja tuli ulos autosta. Ovi oli auki. Itseasiassa en usko, että autossa edes oli ovea enää. Sen vuoksi hän pääsi niin nopeasti ulos sieltä, kuvailee silminnäkijä lehden haastattelussa.

Silminnäkijä oli kuvannut Hammondin ajamaa kahden miljoonan punnan arvoista Rimacin superautoa tietämättä, että autoa ajaa itse Hammond. Onnettomuushetki jolloin auto ajaa päin liikennemerkkiä tallentui silminnäkijän videolle. Hän halusi haastattelun mukaan ladata videon YouTubeen, jotta onnettomuudentutkijat saisivat mahdollisesti lisätietoa tapahtuneesta.

Video on kerännyt nopeasti miljoonia katselukertoja YouTubessa.

Lehden tietojen mukaan Hammond voi olosuhteisiin nähden hyvin.

Vain kolme kuukautta sitten Hammond loukkasi itsensä pudottuaan moottoripyörän kyydissä Mosambikissa. 11 vuotta sitten Hammond sai vakavia päävammoja ajettuaan ulos tieltä 180 kilometrin tuntivauhdissa.

Lue myös:

    Uusimmat