Meghanin paras ystävä astelee alttarille – saako herttuatar toimia kaasona?

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen satumainen rakkaustarina 3:20

Herttuatar Meghanin hyvä ystävä, näyttelijä Priyanka Chopra, suunnittelee häitään muusikko Nick Jonasin kanssa.

VIDEO: Meghanin ja Harryn rakkaustarina

Näyttelijä Priyanka Chopra ja muusikko Nick Jonas menivät hiljattain kihloihin vain kahden kuukauden seurustelun jälkeen.

Chopra kuuluu herttuatar Meghanin lähipiiriin ja oli yksi toukokuussa järjestettyjen kuninkaallisten häiden vieraista. Tuore kihlapari vietti hiljattain myös viikonlopun herttuattaren ja prinssi Harryn tiluksilla.

Nyt, kun Chopra ja Jonas suunnittelevat häitään, kuninkaallisfanit pohtivat, nähdäänkö Harry ja Meghan häävieraiden joukossa. Villeimmissä spekulaatioissa maalaillaan, että Meghanista voisi tulla Priyankan kaaso. Mutta olisiko se edes mahdollista?

– Ei ole olemassa protokollaa, joka kieltäisi kuningasperheen jäsentä toimimasta morsiusneitona maallikkojen häissä, kuninkaallistoimittaja Omid Scobie kommentoi Cosmopolitanille.

– Se on kuitenkin melko epätodennäköistä, sillä kuninkaallisen naisen ei odoteta kävelevän aatelittoman perässä, Scobie selittää.

Sama selitys päti myös herttuatar Catherinen kohdalla. Catherinen Pippa-sisko oli hänen morsiusneitonsa, mutta Pippan omissa häissä Catherine luki vain rukouksen.

Se, että Pippa oli morsiusneitona Catherinen ja prinssi Williamin häissä, oli poikkeus – yleensä kuninkaallisissa häissä ei nähdä aikuisia morsiusneitoina.

Jos häissä nähdään kuninkaallinen morsiusneitona, on olemassa myös vaara, että hän varastaa kaiken huomion itse morsiamelta. Näin kävi viimeksi kesäkuussa, kun Ruotsin prinsessa Madeleine oli hyvän ystävänsä morsiusneito.

Lue myös:

    Uusimmat