Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häät lähestyvät – ketkä ovat saaneet kutsun?

Prinssi Harry ja Meghan Markle kertovat kihlauksestaan 2:41

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häiden kutsuvieraslistalla nähtäneen yllätyksiä. 

Prinssi Harry ja Meghan Markle alkoivat seurustella kesällä 2016 ja hovi ilmoitti kihlauksesta marraskuussa 2017. Kuninkaallisia häitä tanssitaan lauantaina 19. toukokuuta.

Pari vihitään St. Georgen kappelissa, jonne mahtuu 800 kutsuvierasta. The Sunin mukaan kutsuja on lähetetty noin 600 vieraalle. 

Harry ja Meghan tekivät yllättävän linjauksen häävieraslistan suhteen, sillä tilaisuuteen ei kutsuta ketään virkansa puolesta. Linjausta perustellaan sillä, että Harrysta ei todennäköisesti ole tulossa kuningasta, eli tarvetta viralliselle edustukselle ei ole.

Häissä ei nähdä esimerkiksi Britannian pääministeri Theresa Mayta tai Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia. Perinteisesti kuninkaallisissa häissä nähdään monarkkikollegoita maailmalta, mutta Harryn ja Meghanin häihin saapuvat vain kuninkaalliset, jotka kaksikko tuntee henkilökohtaisesti.

Prinssi Harryn bestmanina nähdään hänen veljensä prinssi William. Marklen kaasojen määrää tai henkilöllisyyttä ei ole vahvistettu, mutta useat lähteet ovat spekuloineet näyttelijä Priyanka Chopran olevan potentiaalinen kaasoehdokas. Chopra on Marklen hyvä ystävä ja kertonut julkisuudessa osallistuvansa häihin.

The Sunin mukaan kutsuttujen listalla nähdään todennäköisesti ainakin Harryn hyvät ystävät Tom Inskip ja Guy Pelly. Prinssi kutsunee myös tovereitaan, joiden kanssa palveli Afganistanissa. 

Marklen vanhempien kerrotaan osallistuvan tilaisuuteen, mutta tämän vanhemmat sisaruspuolet, Thomas Markle Jr. ja Samantha Markle, jäivät ilman kutsua.

Sen sijaan tennistähti ja Marklen ystävä Serena Williams tullaan mitä todennäköisimmin näkemään vieraiden joukossa, kuten myös Marklen kollegat huippusuositusta Pukumiehet-sarjasta.


Lue myös:

    Uusimmat