Meeri Koutaniemi hoiti rahalliset neuvottelut uutuusohjelmassa – matkakumppani paljastaa: "Ihmiset muuttuvat vahaksi hänen edessään"

Meeri Koutaniemen kanssa reissaava Meiju Niskala tekee paljastuksen uutuusohjelman kulisseista 4:01
Meiju Niskala kertoo, mitä hän oppi itsestään The Race Across the World -ohjelman aikana.

Meeri Koutaniemi ja Meiju Niskala kilpailevat Race Across the World Suomi -ohjelmassa.

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi nähdään yhdessä taiteilijaystävänsä Meiju Niskalan kanssa Maikkarin uudessa Race Across the World Suomi -ohjelmassa. Kilpailu alkaa Marokosta, jonne kaikki kisaajat lentävät. Tämän jälkeen heiltä otetaan luottokortit ja digilaitteet pois ja heillä on vain toisensa, kartta ja käteistä. Lentäminen on kielletty ja parit matkaavat Helsinkiin viiden eri kohteen kautta junalla, autolla, bussilla, laivalla tai millä ikinä keksivätkään.

Ystävyyttä Koutaniemellä ja Niskalalla ei ole takana pitkään, mutta henkinen yhteys syntyi ensikohtaamisen aikana. Niskala kertoo oppineensa ystävästään reissun aikana erityisesti sen, että tämä on neuvottelutaitoinen bisnesnainen.

Oli aika ilmiselvää alusta lähtien, että Meeri saa hoitaa meidän rahalliset neuvottelumme, koska hän on siinä äärimmäisen taitava. Sanoinkin hänelle, että minä seuraan sivusta ja opiskelen, miten sinä tuon teet, Niskala kertoi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Niskala kuvailee, että Koutaniemen energiassa tai katseessa on sitä jotain, mikä vetoaa ihmisiin.

Ihmiset vaan muuttuvat vahaksi Meerin edessä ja haluavat auttaa eri tavoin - on se sitten rahallisesta tai joku sanoi, ota tästä ruokaa, kun me emme jaksa syödä. Sellaista kävi paljon, Niskala paljastaa.

Yllä olevalta videolla Niskala kertoo, mitä hän oppi itsestään reissun aikana.

Race Across the World Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 16.3. klo 21.  MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat