Meeri Koutaniemi hehkuttaa puolisoaan Sami Yaffaa: "Voiko maailmassa olla tämmönen mies"

Meeri Koutaniemi ylistää puolisoaan Sami Yaffaa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaileva Meeri Koutaniemi hehkuttaa aviomiestään Sami Yaffaa. Koutaniemi julkaisi Instagramissa suloisen yhteiskuvan pariskunnasta.

– Sain mun Samin takaisin! Hän oli kolme viikkoa myyränä rundibussin uumenissa, soitti täysille saleille Euroopan lavoilla, järjesti paluunsa niin, että syöksyy keikalta kannustamaan tanssivaa vaimoaan. Voiko maailmassa olla tämmönen mies, joka on elänyt jo kymmenen elämää ja silti suhtautuu elämään kuin lapsi todellisuuteen, rajattomasti, odotuksitta, luottaen ja loputtomasti antaen. Rakastan sinua paras ystäväni, Koutaniemi kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Yaffa on viihtynyt ahkerasti Tanssii Tähtien Kanssa -yleisössä kannustamassa vaimoaan. Hän kertoi aiemmin MTV Uutisille, että Koutaniemi treenaa tanssimista maanantaista perjantaihin 5–7 tuntia päivässä. Tämä on luonnollisesti vaikuttanut myös pariskunnan arkirytmiin.

– Onhan se paljon muuttanut kaikennnäköistä. Musta on tullut enemmän tai vähemmän Meerin kuski! Kuskaan häntä edestakaisin ja vien kenkiä suutariin, Yaffa kertoi pilke silmäkulmassaan.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat