Mediapersoona tarttui virpomiskohuun: "Rasismi kohtaa lasten kiusaamisen"

Mediapersoona Arman Alizad on tuohtunut perussuomaisten puoluevaikuttaja Terhi Kiemungin kohua herättäneestä ulostulosta.

Muun muassa Arman ja viimeinen ristiretki - ohjelmasta tuttu media-alan monityöläinen Arman Alizad ottaa tuoreltaan kantaa eilen ja tänään sosiaalista mediaa kuohuttaneeseen Terhi Kiemungin virpomisaiheiseen Facebook-päivitykseen. 

Kansanedustaja Lea Mäkipään (ps) avustajana työskentelevä Kiemunki kirjoitti Facebook-sivullaan sunnuntaina ihmettelevänsä, onko kyseessä kotoutuminen, kun "muslimipenskat" kiertävät virpomassa.

Hän myös harmitteli, ettei hänellä ole kondomeja jaettavaksi. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alizad tuomitsee uudessa Facebook-päivityksessään Kiemungin ajatukset täysin. Hänen mielestään Kiemunki suorastaan kiusaa pieniä ja viattomia lapsia.

– Tällaista se on kun rasismi kohtaa lasten kiusaamisen. Todella mukavalta ja lämpimältä ihmiseltä vaikuttaa tämä Terhi Kiemunki, joka solvaa muslimilapsia, Alizad kirjoittaa.

Alizadin mielestä erityisesti Kiemungin ajatusmalli kotouttamisesta ontuu.

– Ensin halutaan että maassa maan tavalla, sitten kun lapset yrittää, niin paskaa lentää niskaan. Kovin isänmaallista toimintaa, varsinkin kun virpominen ei nyt ole se ihan kaikkein kristityin perinne. Ei näin, hyvät ihmiset. Ei näin, Alizad jyrähtää.


Lue myös:

    Uusimmat