Mean Girls -tähden rohkea kuva kerää kehuja: "Imetys on maailman luonnollisin asia"

Rachel McAdams poseerasi muotilehdelle puoli vuotta synnytyksen jälkeen.

Näyttelijä Rachel McAdams kohauttaa tuoreissa muotikuvissa. Yhdysvaltalainen Girls Girls Girls -lehti julkaisi muotikuvausten yhteydessä otetun kuvan, jossa McAdams poseeraa avonaisessa paidassa. Näyttelijän kumpaankin rintaan on kiinnitetty rintapumppu, joiden molemmat pullot ovat puolillaan maitoa.

Lehden perustaja Claire Rothstein julkaisi kuvan lehden Instagram-tilillä. Hän kertoo, että kuvausten aikaan McAdams imetti puolivuotiasta poikaansa.

– Nämä kuvat otettiin puoli vuotta hänen poikansa syntymän jälkeen, joten kuvausten välissä hän pumppasi maitoa, koska imetti vielä, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Rothsteinin mukaan McAdams tiivistää hyvin hänen lehtensä sanoman.

– Imetys on maailman luonnollisin asia, kuten hengittäminen, enkä kuollaksenikaan voi kuvitella miksi tai miten sitä on koskaan paheksuttu tai pelätty.

Mean Girls ja The Notebook -elokuvista tunnettu McAdams sai esikoisensa 39-vuotiaana. Hän on kertonut haastattelussa, että äitiys on parasta, mitä hänelle on tapahtunut.

– Ihmiset sanovat, ettei elämäsi ole enää sinun. Mutta olin elänyt itseäni varten 39 vuotta, olin kyllästynyt itseeni. Olin niin iloinen, kun sain keskittyä toiseen ihmiseen. Odotin äitiyttä todella kauan, hän kertoi The Sunday Times -lehdelle.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat