Me Naiset: Sami Kapanen avautuu salamarakkaudesta 12 vuotta nuorempaan Satuun – suhde alkoi sähköposteista

Sami Kapanen kosi Satu-vaimoaan vain kolme kuukautta sen jälkeen, kun pari oli tavannut ensimmäisen kerran. 

Sami Kapanen, 43, kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa, että hänen ja Satu-vaimon, 31, suhde alkoi harmittomista sähköpostiviesteistä, kun kumpikin vielä seurusteli tahoillaan. 

Kapasella oli takanaan ero 16 vuoden avioliiton jälkeen ja uudet kihlat. Hiljalleen hän alkoi potea kaverillisista sähköposteista huonoa omatuntoa. 

Keväällä 2015 sekä Satu että Sami erosivat suhteistaan ja Sami ajoi Joensuuhun tapaamaan Satua. Kun ovi aukesi, sanaakaan ei sanottu, ennen kuin Sami suuteli Satua.

Rakkaus eteni salaman lailla. Kului vain pari kuukautta ja Sami kosi Satua. Häitä tanssittiin elokuussa 2015. Kapanen myöntää Me Naiset -lehden haastattelussa, että lähipiirissä hämmästeltiin suhteen nopeaa etenemistä. 

– Kun nyt miettii vauhtia, ymmärrän, miksi osa yritti toppuutella. Olemme puhuneet, että ehkä meidän oli tarkoitettu tapaavan jo aiemmin, Kapanen toteaa. 

Kapanen kertoo arvostavansa puolisossaan niin sisäistä kuin ulkoistakin kauneutta. 

– Rehellistyyttä, luotettavuutta, huumorintajua ja perhekeskeisiä arvoja. Ulkonäkökin on tärkeää – sanon sen, vaikka minua pidettäisiinkin pinnallisena. 

Myös parin 12 vuoden ikäero on herättänyt kysymyksiä ulkopuolisissa. 

– Minulla on tapana piruilla siitä humoristisesti. Kerran yksi mummo kysyi Samilta, onko tuo sinun tyttö, Satu vitsailee.

Sami Kapanen on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä jääkiekkoilijoista. Nykyään hän toimii KalPan liigajoukkueen valmentajana. 

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat